PÅGÅENDE PROJEKT


WIENERBRÖDET - ÖREBRO

De tre -relativt små - flerfamiljshusen som tillsammans bildar Brf Wienerbrödet byggs i en helt ny del av Bettorp strax nordväst om centrala Örebro. 54 bostäder där till och med de små ettorna har en riktigt stor egen balkong. I markplan har de som bor en helt egen liten trädgård. Kalashuset och den gemensamma pergolan som vetter in mot skogen blir härliga platser för de som bor i kvarteret.

 

SPINNERIET - BORÅS

I Brf Spinneriet bor du både centralt och bra. Du har bar ett stenkast ner till Viskan och inte så värst mycket längre promenad in till Sandwalls plats Den upphöjda innergården blir en skön prunkande oas, mitt i stan.

VÄLLINGBY PARKSTAD - STOCKHOLM

Ståtliga Brf Wellingeby är ett fantastiskt projekt i nya fina Vällingby Parkstad. Böljande balkonger, egen takterrass till föreningen och eget gym i entréplan gör det här till en förening som erbjuder mer än bara ett boende. Säljstarten är planerad till hösten 2016. Men redan nu kan du göra en intresseanmälan.

 

SNÄCKGÄRDSBADEN 3 - VISBY

Strax norr om höga Snäckgärdsbaden bygger vi ett femvåningshus med totalt 27 lägenheter, alla har en riktigt stor balkong eller uteplats. Här lever du med utsikt mot havet och solnedgången och kalkstensklipporna som direkt granne dag efter dag efter dag...

MAGASINET - LINKÖPING

Betong - utsökt formgiven och med stor omsorg om detaljerna gör oss oerhört stolta över Magasinet. Här ligger fokus på möten, hållbarhet, liv, kreativitet, lust och miljö. Magasinet är en del av bomässan Vallastaden 2017 i Linköping.

LEJONDALEN 1 - BRO

I Brf Lejondalen erbjuder vi 60 moderna och kvadratsmarta lägenheter i ett område där nästan allt är nytt och fräscht. Bostäderna är välplanerade och husen känns moderna och bekväma. De som bor i gatunivå har en egen liten trädgård. 

HASSELBACKEN - JÖNKÖPING

Brf Hasselbacken blir ett klimatsmart boende med en prunkande innergård, stora balkonger, odlingslådor på gården, solceller och gröna tak. Till varje lägenhet hör en fin cykel från Skeppshult. 

NORRA STRANDEN - ULRICEHAMN

Vilket läge! När vi fick erbjudandet om att köpa tomten där Brinks Träindustri finns i dag var alla överens: vilket toppenläge för bostäder. Takterrasserna, sjöbodarna och den otroliga utsikten är extremt lätta att tycka om.

SKEPPSTRÄDGÅRDEN - MALMÖ

Miljösmart, grönt, centralt och helt rätt i tiden säljer vi totalt 165 lägenheter i ett av Västra Hamnens absolut bästa lägen. Den prunkande innergården med fint kalashus och de gemensamma takterrasserna är sköna oaser mitt i stan.  

LINDÖPORTEN - NORRKÖPING

I Lindö, Norrköping har vi byggt 60 bostadsrätter i två etapper. Båda husen har tillgång till utomhuspool och eget gym. Det här är ett mycket fint område där semsterkänslan lätt infinner sig även på hemmaplan. 

SÖDERTUVAN 3 - HANINGE

Urbant boende nära sjö och skog. I centrala Haninge bygger vi totalt 141 lägenheter fördelade på tre etapper. Kvarteret är omsorgsfullt gestaltat och varje bostad har en egen uteplats eller balkong och bakom det tredje huset finns en skön orörd skogsdunge.   

TERRASSEN - LERUM

I väntan på myndighetsbeslut ligger försäljningen av Brf Terrassen i Lerum nere. Ett helt nytt förslag till projektstruktur lämnades in till kommunen för ställningstagande under våren 2016.

SNÄCKGÄRDSBADEN 2 - VISBY

På Snäckgärdsbaden bygger vi i en andra etapp tre hus med totalt 35 lägenheter. Samtliga lägenheter har generösa balkonger med havsutsikt. Medlemmarna i föreningen har tillgång till gym och kalasrum i grannföreningen i etapp ett. 

STADSTRÄDGÅRDEN - SOLLENTUNA

Vid centrala Sollentuna har vi byggt 62 lägenheter, alla med en egen jättestor balkong. På taken finns ett par sköna takterrasser och i entréplan ligger lokaler för offentlig verksamhet.  

NYA PARKEN - NORRKÖPING

Prisvärt, centralt och med en egen fin balkong till alla! Lägenheterna är mellan 38 till 92 kvm och delar en härlig, upphöjd innergård med de intilliggande hyresrätterna. Under hela kvarteret finns ett garage.