03_hokerum_bygg-bostadsratter_01.jpg
03_hokerum_bygg-bostadsratter_01.jpg
03_hokerum_bygg-bostadsratter_02.jpg
03_hokerum_bygg-bostadsratter_03.jpg
03_hokerum_bygg-bostadsratter_04.jpg
03_hokerum_bygg-bostadsratter_01.jpg

Bostadsrätter


_______________________________________________________________________________________________________________

HOS HÖKERUM BOR DU GRÖNT, SKÖNT OCH MODERNT I KLIMATSMARTA BOSTÄDER

..........................................................................................................................................................................................................................

 

aktuella     KARTA     REFERENSER     INREDNING     KÖPA NYPRODUKTION 

 

SCROLL DOWN

Bostadsrätter


_______________________________________________________________________________________________________________

HOS HÖKERUM BOR DU GRÖNT, SKÖNT OCH MODERNT I KLIMATSMARTA BOSTÄDER

..........................................................................................................................................................................................................................

 

aktuella     KARTA     REFERENSER     INREDNING     KÖPA NYPRODUKTION 

 

 Långsiktigt byggande ger bättre framtidsutsikter. Hökerum Bygg
03_hokerum_bygg-bostadsratter_01.jpg

Aktuella projekt


Aktuella projekt


aktuella PROJEKT


I VÅRA BOSTADSRÄTTER ska alla må bra. Ni som bor där, men även grannar, djur och natur. Vi är det första svenska byggföretaget som nominerats till Breeam Awards – en av de mest krävande miljöcertifieringar man kan få. Våra bostadskvarter har saker som fladdermusholkar, gratis cyklar som ingår i bostaden, gröna odlingsytor, solpaneler och gemensamhetsutrymmen för ett grönt umgänge med grannarna. Vi återvinner regnvatten och källsorterar i extra stora soprum. Hållbarhet är en viktig aspekt när vi gör våra materialval. Husen ska hålla länge och ett minimum av underhåll eftersträvas.
Och såklart, så är våra bostadsrätter väldigt fina, välplanerade och härliga att bo i. Välkommen hem.

KVARTER SJU - SÖDRA ÄNGGÅRDEN

I Södra Änggården i Göteborg är vi med och bygger en helt ny stadsdel, nära de centrala delarna av Göteborg och bara ett stenkast från de fina Änggårdsbergen.

Tillsammans med övriga byggherrar jobbar vi nu fram en stadsplan med ledordet ”ett skönare stadsliv”. Vi pratar om variation, enkelhet, närhet och att det ska vara enkelt för de som bor här att leva ett hållbart liv. Vårt första kvarter – Kvarter Sju kommer vara bland det första som möter besökarna i Änggården. Troligen blir det tre olika bostadsrättsföreningar i vårt kvarter, alla med sin unika känsla. Varje förening får en egen takterrass och tillsammans finns en lugn, skyddad innergård. Ut mot Fältspatsgatan planerar både vi och övriga byggherrar för butikslokaler i entréplan. Vi planerar för en säljstart av projektet kring årsskiftet 2018/2019. Vill du hålla dig uppdaterad om våra planer kan du skicka din intresseanmälan till hans.wistberg@hokerumbygg.se

 

FK 180207_Sida_6_HBAB.jpg

KVARTERET KEMISTEN 2  - HALMSTAD

Utmed Bryngelsgatan, bara någon kilometer från stadskärnan i Halmstad, planerar vi för riktigt fina radhus. De gamla tegelmurarna ska bevaras (men sänkas en aning), husen ska uppföras i betong blandat med tegel och vi spanar mycket på hur vi ska bevara känslan som den gamla industristadesdelen har i sig. Nytt, men inte så polerat. Drömmen är att kunna erbjuda den som är intresserad återvunna dörrar och flytspacklade golv. I projektet bygger vi tvåor på omkring 55 kvadrat i entréplan. Dessa får en privat härlig uteplats på baksidan samt Etage lägenheter på omkring 140 kvadrat med 5 – 6 rum. Anmäl ditt intresse till lotten@hokerumbygg.se så får du vara med på resan och blir inbjuden till säljstarten som är planerad våren/sommaren 2018. Se karta här. 

URSVIKS TORN - URSVIK

Under våren 2018 kommer vi att starta försäljningen av Ursviks nästa landmärke, Ursviks Torn. Beläget precis vid tvärbanans kommande station Ursvik Norra gör att man inte kan hitta en bättre plats kommunikationsmässigt. Tre sammanlänkade byggnader med helt olika arkitektoniska uttryck gör att alla kan hitta sitt favoritboende. Detta i kombination med de fantastiska takterrasserna med både utegym samt härliga gemenskapsytor gör detta till ett mycket fint projekt. Här kommer det att finnas lägenheter i alla storlekar, från kvadratsmarta 1:or till rymliga 5:or.

KVARTERET SKOGSBACKEN - TYRESÖ

I februari kommer vi att starta försäljningen av bostäderna i det första huset i Kvarteret Skogsbacken i Tyresö. Det centrala läget, de trivsamma innergårdarna och de stora balkongerna gör det till ett mycket fint projekt. Här kommer det att finnas allt från välplanerade ettor till rejäla fyror. Du är välkommen att lämna din intresseanmälan redan nu, så får du ett brev av oss när försäljningsstarten närmar sig.

LILLYS KVARTER - HÄSSELBY

Undersköna Lillys ligger i Hässelby villastad, precis intill Åkermyntans Centrum.  119 fina bostäder med härliga balkonger och fina planlösningar. Här finns effektiva ettor och tvåor, men också smarta treor och lite större fyror. Kvarteret är nominerat i WAN awards för sin utmärkta arkitektur. Läs mer om lägenheterna och den gemensamma takterrassen på projektets egen hemsida.

KVARTERET LINDEN - ULRICEHAMN

Många vill bo i Ulricehamn, det är en av får småstäder som faktiskt växer i Sverige. Vi förstår varför, den här stan har så mycket fint att erbjuda. Nu planerar vi för nya bostadsrätter i ett helt unikt läge. På samma tomt som Ansgarsgården och den gamla prästgården kommer ett nytt kvarter att växa fram. Det blir bostadsrätter i blandade storlekar runt en gemensam innergård. Anmäl dig gärna till projektet, så skickar vi dig löpande information. 

OLJESLAGARENS HUS - LIMHAMN

Inte undra på att Limhamn växer! Det är en fantastisk stadsdel, ett stenkast från havet och på behagligt cykelavstånd in till centrala Malmö. Här har vi förmånen att bygga Brf Oljeslagarens hus. Det är ett helt litet kvarter där variationen mellan de olika bostadsrätterna är stor. Här finns allt från de finaste stadsradhus vi kan tänka oss till små välplanerade ettor. Tegel, betong, trä och plåt bidrar till den industriella känslan som kännetecknat platsen sedan länge. Den fina takterrassen på hus tre är till för alla som bor i kvarteret. Läs mer om lägenheterna, takterrassen  och det utmärkta läget på projektets egen hemsida

LOVISAS HUS - ÄLTA

Utmed Lovisedalsvägen i  Älta planerar vi för två fina, låga byggnader som tillsammans bildar en bostadsrättsförening med bara 35 lägenheter. Vi tänker oss byggnader med ett blandat fasaduttryck där olika material möts.  Alla bostäder kommer ha en egen balkong eller uteplats och det kommer finnas parkeringar till samtliga bostäder. Läs gärna mer om lägenheterna projektets egen hemsida

VÅRBJÖRKEN - NORRKÖPING

I Björkalund, strax söder om centrala Norrköping tar en helt ny stadsdel form. Under senvåren kommer vi att börja sälja 40 fina bostadsrätter där, fördelade på två hus. Det blir en mix av lägenhetsstorlekar och vi projekterar för att alla ska få en egen härlig balkong. 

CIRRUS - GÖTEBORG

Utmed Fjädermolnsgatan på Hisingen bygger vi Brf Cirrus. Projektet är en del av Göteborgs stads jubileumssatsning. Det blir 60 bostadsrätter i varierande storlekar. Mellan husen byggs garage och stora balkonger blir en del av arkitekturen.

ÖSBY SJÖPARK - GUSTAVSBERG

I Brf Ösby Sjöpark kommer vi bygga 73 bostadsrätter i varierande storlekar fördelade på fyra hus med smakfull arkitektur. Här kommer du finna alltifrån yteffektiva ettor till takvåningar runt 100 kvm, alla med egen balkong, terrass eller uteplats. Det mest slående med Ösby Sjöpark är de sagolikt stora balkongerna och läget, helt nära centrum men ändå med skogen inpå husknuten. Läs mer om lägenheterna på projektets egen hemsida

RUDBECKS HUS – SOLLENTUNA

Lite utanför centrum, i sköna Landsnora, hittar du Rudbecks Hus. Det blir ett skönt litet kvarter med ett 60-tal bostadsrätter. Föreningen har en fantastisk takterrass, en mysig gemensam gård, p-däck och gästrum. Det här blir en bostadsrätt med en härlig blandning av människor i olika skeden i livet. Läs mer om lägenheterna och den gemensamma takterrassen på projektets egen hemsida.

ALFREDS HUS – MALMÖ

Med Alfreds Hus är vi verkligen med och bygger stad. Projektet ligger i Sorgenfri. Stadsdelen känns som Malmös svar på New Yorks Brooklyn. En lite uppkäftig uppstickare med otroligt mycket själ och identitet.

WELLINGEBY - STOCKHOLM

Ståtliga Brf Wellingeby är ett fantastiskt projekt i nya fina Vällingby Parkstad. Böljande balkonger, egen takterrass till föreningen och eget gym i entréplan gör det här till en förening som erbjuder mer än bara ett boende. Läs mer om lägenheterna, gymmet och den gemensamma takterrassen på projektets egen hemsida.

 

LINNEAS UTSIKT - SÄVJA

Här bygger vi urbant - för dig som älskar natur och vill ha nära till staden. Terrasser, balkonger, gym och en skön innergård finns med när vi skruvar på detaljerna för Brf Linneas utsikt i Sävja.  

03_hokerum_bygg-bostadsratter_02.jpg

Karta


 

______________________

Här bygger vi!

...........................................

Karta


 

______________________

Här bygger vi!

...........................................

Här får alla en överblick över alla våra aktuella projekt. Kanske bygger vi i närheten av dig!

HOK_karta170904_webb.jpg
03_hokerum_bygg-bostadsratter_03.jpg

Referensprojekt


_____________________________________________________________________________________

HÄR BJUDER VI PÅ LITE SMAKPROV PÅ VÅRA TIDIGARE BYGGEN

.......................................................................................................................................................................

Referensprojekt


_____________________________________________________________________________________

HÄR BJUDER VI PÅ LITE SMAKPROV PÅ VÅRA TIDIGARE BYGGEN

.......................................................................................................................................................................

NÅGRA AV ALLA VÅRA PROJEKT


VI ÄR ALDRIG BÄTTRE än vårt senaste bygge. Våra gäster, och uppdragsgivare är de som ger oss ris eller ros – och feedback på hur väl vi byggt. Vi är i en ständigt pågående process för att alltid vara byggföretaget med de vassaste knivarna i lådan. Vi är aldrig nöjda, och lutar oss inte tillbaks och är nöjda. Det finns alltid saker att förbättra. Det bästa betyget vi kan få, är kunder som köpt lägenheter av oss tidigare, och sedan kommer tillbaka!

MAGASINET - LINKÖPING

Betong - utsökt formgiven och med stor omsorg om detaljerna gör oss oerhört stolta över Magasinet. Här ligger fokus på möten, hållbarhet, liv, kreativitet, lust och miljö. Magasinet är en del av bomässan Vallastaden 2017 i Linköping.

NORRA STRANDEN - ULRICEHAMN

Vilket läge! När vi fick erbjudandet om att köpa tomten där Brinks Träindustri finns i dag var alla överens: vilket toppenläge för bostäder. Takterrasserna, sjöbodarna och den otroliga utsikten är extremt lätta att tycka om.

LINDÖPORTEN - NORRKÖPING

I Lindö, Norrköping har vi byggt 60 bostadsrätter i två etapper. Båda husen har tillgång till utomhuspool och eget gym. Det här är ett mycket fint område där semsterkänslan lätt infinner sig även på hemmaplan.

SNÄCKGÄRDSBADEN 1 - VISBY

Strax norr om Visby finns Gotlands högsta hus. Ståtliga Snäckgärdsbaden rymmer 62 lägenheter där alla har den inbyggda lyxen en jättestor egen balkong. Havet, klipporna, läget och alla fina mervärden i huset gör det till en riktig pärla!

NEJLIKAN 1 - BORÅS

Brf Nejlikan 1 med 81 lägenheter är Borås högsta hus. Lägenheterna var inflyttningsklara 2014. Den karaktäristiska höga byggnaden har förstärkt Borås siluett och gjort den aningen mer storstadsmässig. 

STATIONEN - HÄSSELBY STRAND

Vi antog utmaningen att bygga bostäder i direkt anslutning till ändhållplatsen på gröna linjens tunnelbana.  I början av 2015 stod Brf Stationen klart. Läget är kommunikationsmässigt perfekt. Tekniskt krävdes massor av oss. Vi är glada och stolta över resultatet!

ANKAPARKEN - MALMÖ

Mitt i Västra Hamnen har vi byggt Ankarparken med 107 bostadsrätter fördelade på sex hus. Det är ett lummigt kvarter bara ett stenkast från Turning Torso och den fina Ankarparken (föreningens namne!) som granne. På andra sidan Västra Varvsgatan finns Ica och flera butiker och restauranger. 

ÅSUNDA SJÖSTAD - ULRICEHAMN

Det var här historien med bostadrätter tog sin början för Hökerum Bygg. I vår hemstad Ulricehamn vågade både banken, kommunen, de som köpte en bostadsrätt och vi själva satsa och blicka framåt. Trots att marknaden 2004 berättade något annat - nämligen att bostadsrätter var värda nånstans runt 100 000 kr...

SKÄRGÅRDSBÅTEN - STOCKHOLM

Skärgårdsbåten är ett projekt vi har byggt åt Wallenstam. Husen har 98 lägenheter, och de stilrena huskropparna belönades med …

VÄTTERVYN - GRÄNNA

Det är inte självklart hur man ger plats för fler att bo i en idyll som Gränna. Brf Vättervyn 1- 3 ligger på infarten till centrum. Grännaberget ger stadga i bakgrunden och framför ligger Vättern och Visingsö som ett vackert smycke.

ÅSUNDATERRASSEN - ULRICEHAMN

I Uricehamn har vi vår älskade sjö Åsunden. I de båda terrasshusen är nästan alla balkonger vända mot sjön. Högst upp finns det ett par gemensamma takterrasser och ner mot vattnet finns fina butikslokaler. Hökerum Bygg hyr en av dem och har som inredningsvalslokal. 

VILLA NYGATAN - ULRICEHAMN

En lite udda fågel i Hökerum Byggs produktion. Men också ett bevis på att man med god vilja kan förvandla en uttjänt telestation i centrum till fina och omtyckta bostadsrätter.  Villa Nygatan är anpassad till omkringliggande bebyggelse där det mesta är byggt för sådär 100 år sedan. 

1.jpg

SÖDERTUVAN 3 - HANINGE

Urbant boende nära sjö och skog. I centrala Haninge bygger vi totalt 141 lägenheter fördelade på tre etapper. Kvarteret är omsorgsfullt gestaltat och varje bostad har en egen uteplats eller balkong och bakom det tredje huset finns en skön orörd skogsdunge.   

1.png

WIENERBRÖDET - ÖREBRO

De tre -relativt små - flerfamiljshusen som tillsammans bildar Brf Wienerbrödet byggs i en helt ny del av Bettorp strax nordväst om centrala Örebro. 54 bostäder där till och med de små ettorna har en riktigt stor egen balkong. I markplan har de som bor en helt egen liten trädgård. Kalashuset och den gemensamma pergolan som vetter in mot skogen blir härliga platser för de som bor i kvarteret.

2.png

LEJONDALEN 1 - BRO

I Brf Lejondalen erbjuder vi 60 moderna och kvadratsmarta lägenheter i ett område där nästan allt är nytt och fräscht. Bostäderna är välplanerade och husen känns moderna och bekväma. De som bor i gatunivå har en egen liten trädgård. 

1.png

HASSELBACKEN - JÖNKÖPING

Brf Hasselbacken blir ett klimatsmart boende med en prunkande innergård, stora balkonger, odlingslådor på gården, solceller och gröna tak. Till varje lägenhet hör en fin cykel från Skeppshult. 

3.png

SKEPPSTRÄDGÅRDEN - MALMÖ

Miljösmart, grönt, centralt och helt rätt i tiden säljer vi totalt 165 lägenheter i ett av Västra Hamnens absolut bästa lägen. Den prunkande innergården med fint kalashus och de gemensamma takterrasserna är sköna oaser mitt i stan.  

2.png

SNÄCKGÄRDSBADEN 3 - VISBY

Strax norr om höga Snäckgärdsbaden bygger vi ett femvåningshus med totalt 27 lägenheter, alla har en riktigt stor balkong eller uteplats. Här lever du med utsikt mot havet och solnedgången och kalkstensklipporna som direkt granne dag efter dag efter dag...

 
1.png

SPINNERIET - BORÅS

I Brf Spinneriet bor du både centralt och bra. Du har bara ett stenkast ner till Viskan och inte så värst mycket längre promenad in till Sandwalls plats. Den upphöjda innergården blir en skön prunkande oas, mitt i stan.

 
03_hokerum_bygg-bostadsratter_04.jpg

Inredning


____________________________________________________________________________________________

HOS OSS VÄLJER GÄSTERNA INREDNING FRÅN VÅR TILLBEHÖRSMENY

.....................................................................................................................................................................................

Inredning


____________________________________________________________________________________________

HOS OSS VÄLJER GÄSTERNA INREDNING FRÅN VÅR TILLBEHÖRSMENY

.....................................................................................................................................................................................

Inredning


SMAKEN ÄR SOM BAKEN, och inget är rätt eller fel. Bara för att våra hus byggs med samma princip, så betyder det inte att de är likadana inuti. Varje hus är unikt på sitt sätt. När det gäller detaljerna, kryddningen av lägenheterna, så är det gästen själv som väljer.

Tillvalsmenyn hos Hökerum Bygg är en av branschens längsta. Det ser vi som en service till våra kunder,
då väldigt få är stöpta i samma form. Ett boende ska vara utformat efter den personliga smaken.

Våra professionella inredningsansvariga kan hjälpa dig genom alla val. Ibland handlar det om prisskillnad,
ibland går man på magkänsla, eller kärleken till ett speciellt material man tycker extra mycket om.

Väl valda material och detaljer är ett mervärde som ökar värdet på bostaden vid en eventuell försäljning.
Hållbarhet, kvalitet och funktion är viktiga faktorer att ta hänsyn till.

Se här för får nya inredningskatalog!