hokerum_bygg-jobb.jpg
hokerum_bygg-jobb.jpg
hokerum_bygg-jobb.jpg

Jobba hos oss


SCROLL DOWN

Jobba hos oss


Jobba hos oss


Vi söker alltid duktiga medarbetare. Hos oss är det viktigt att personalen trivs och mår bra. Du erbjuds spännande utmaningar med möjlighet att utvecklas med mycket gemenskap och trevliga förmåner.

Jobba och utvecklas

Att arbeta på Hökerum Bygg innebär att man har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss är det inte ovanligt att man börjar arbeta som snickare för att sen bli arbetsledare och vidare utvecklas till platschef. Eller att man tar steget in från produktion till kontoret. I takt med karriären planeras utbildningar parallellt. Oavsett om du arbetar som snickare eller på kontoret ska ”Tryggt Byggt” genomsyra vardagen.

 

Olika yrkesroller


Arbeta som lärling

Att arbeta som lärling på Hökerum Bygg innebär att du slutför din lärlingsutbildning hos oss för att få ditt yrkesbevis. Du får tilldelat en handledare på din arbetsplats som ska hjälpa och stödja dig under utbildningstiden. Målet är att du ska få möjlighet att prova på så många moment som möjligt i vår verksamhet.

Arbeta som snickare

Vi arbetar oftast i lag på ca 4-6 träarbetare där det ingår en lärling och en lagbas. Som träarbetare jobbar du med gipsväggar, monterar fönster och dörrar, sätter kök, takarbeten. Då vi har projekt runt om i Sverige arbetar du på annan ort (traktamentsjobb vilket innebär att du får en ekonomisk ersättning enligt avtal) måndag till torsdag. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som betongarbetare

Att arbeta som betongarbetare innebär att man arbetar med armering, betonggjutningar på våra arbetsplatser. Vi har ett betonglag som åker runt och gör grunder till alla våra projekt. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som arbetsledare

Att arbeta som arbetsledare  innebär att effektivisera produktionen genom god planering och tydliga besked om arbetssätt så att vi får nöjda kunder. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som platschef

Att arbeta som platschef  innebär att leda hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva produktionen framåt. Målet är att få nöjda kunder och nöjd personal. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som projektledare

Att arbeta som projektledare innebär att ha totalansvar för att driva och ansvara för projekts hela genomförande. Det innebär arbetsledningen av deltagare i projektet. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Tillvalsansvarig

Att arbeta som inredningsansvarig innebär att du ansvarar för och administrerar kundens inredningsval i ett bostadsprojekt tillsammans med marknadsavdelningen.

Stabsfunktioner

Som stöd till Hökerum Byggs kärnverksamhet finns ett antal staber, Personal, Ekonomi, Lön, Exploatering/Försäljning, Inköp, Garanti och Fastighetsskötsel.

 

Ansökan


Kontakta:
Personalansvarig Anneli Olausson
Tel: +46321-68 71 04
E-post: anneli.olausson@hokerumbygg.se


hokerum_bygg-jobb.jpg

Lediga tjänster


Lediga tjänster


Lediga tjänster


Projektinköpare

I rollen som projektinköpare samverkar du i främsta hand med platschef och projektledare för de projekt som ligger under ansvaret för rollen. Du tillhör inköpsavdelningen men ansvarar fullt ut för inköpen för dina egna projekt.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att

  • Upprätta inköps-/materialleveransplaner som följer huvudtidplanen för projektet
  • Granska ritningar och underlag innan beställning
  • Följa upp och säkerställa leveranser
  • Avropa/beställa material mestadels mot ramavtal samt i viss mån inköp/förhandling av projektspecifika produkter eller UE
  • Attestera fakturor samt följa upp mot avtalade priser
  • Följa upp inköpskostnader mot produktionskalkyl
  • Vara delaktig att utveckla och förbättra inköpsrutiner för att sänka kostnader, säkerställa kvalité och förbättra arbetsmetoder

För fullständig information om tjänsten klicka här. 


Snickare med möjlighet till karriär


Vi söker dig som har några års erfarenhet som snickare
och antingen har en ambition att arbeta som snickare i våra projekt eller att börja som snickare för att sedan i framtiden utvecklas inom företaget och börja som Arbetsledare/Platschef. Om du är intresserad av att gå vidare till Arbetsledare så är grundtanken att du kommer att börja som snickare och bli insatt i vårt koncept att bygga. Under tiden som snickare bekostar/bygger vi på dig succesivt de utbildningar som krävs - för att du sedan skall ha förutsättningar att avancera och bli trygg i en kommande roll.

För fullständig information om tjänsten klicka här.