Välkommen till Magasinet med rum för möten

I Vallastaden har vi satt ribban högt. I flera år har vi slipat på detaljerna för hur vi ska ta oss an Brf Magasinet. Därför är både vi på Hökerum Bygg och våra arkitekter Johannes Norlander Arkitektur och Magnus Ståhl stolta, glada och förväntansfulla inför mötet med de som ska bo i dessa fantastiska hus.

Att Vallastaden inte bara är ett nytt bostadsområde utan också en bomässan har sporrat oss att ta i lite extra. Konceptet för hela Vallastaden har utmanat oss byggare att tänka ett varv extra kring boendemiljö och social hållbarhet. Vi på Hökerum Bygg bestämde oss tidigt för att vi i vårt projekt skulle bygga stolta betonghus där materialen får synas och leva och åldras med värdighet.

För att göra något riktigt bra måste man vara modig och trogen mot sina ideal. Så, håll till godo. Här är vår idé om framtidens boende. Två vackra byggnader med en gemensam innergård. Rå betong, vackert trä, möjlighet till möten, odling och morgonbad på den egna innergården. Här hoppas vi verkligen att ni ska trivas!

MAGASINETIVALLASTADEN.SE

Filmer om magasinet

Möt Stina Malm, Norlander Arkitektur AB, som ritat hus 1 i Brf Magasinet i Vallastaden
Möt Magnus Ståhl, Magnus Ståhl Arkitektbyrå AB, som ritat hus 2 i Brf Magasinet i Vallastaden.
I Brf Magasinet erbjuder vi ett personligt konstverk på de råa betongväggarna