Start_Norra_Missionen_Webb.jpg
 
Logo_Norra_Missionen_Webb.png
 

Kvarteret Norra Missionen i Tranås

Anmäl ditt intresse här!

Norra Missionen

Våren 2019 startar byggnationen av Kvarteret Norra missionen i Tranås. Här ska vi bygga moderna lägenheter utmed Nygatan/Östra Järnvägsgatan i centrala Tranås. Rejäla, inglasade balkonger, en mysig innergård, hiss och garage under husen gör det till ett mycket bekvämt härligt boende. Vi bygger allt från ettor till femmor.

Fortfarande finns flera mycket fina bostäder till salu. Vår kompletta lägenhetslista med priser och planlösningar blir klar i februari 2019 och presenteras direkt på den här sidan.

Försäljningen har tidigare skett via Pålssons Bygg, men från och med 21 januari 2019 är det Hökerum Bygg som äger och driver projektet. Bilderna som visas på denna sida är framtagna av Pålssons Bygg.

Det är Svensk Fastighetsförmedling i Tranås som förmedlar bostäderna, precis som tidigare.

Välkommen att anmäla ditt intresse för projektet!

Du är också hjärtligt välkommen till vår informationsträff den 19 februari. Du kan anmäla dig här.

Lägenheterna

I Norra Missionen finns allt från mysiga tvåor – till rymliga fyror. Gå vidare till lägenhetslistan för mer information!

Intresseanmälan

Vi hoppas att Norra Missionen låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Läget