ursvik från ovan WEBB.jpg

VÄLKOMMEN TILL URSVIKS TORN!

ÄT KAKAN & BEHÅLL DEN!

 
  • FÖRSÄLJNING PÅGÅR!

  • PLANERAD BYGGSTART I DECEMBER 2018

  • PLANERAD INFLYTTNING DECEMBER 2020

 


Ursvik_test 1.jpg

ÄT KAKAN & BEHÅLL DEN!

Efter 50 år har vi lärt oss att bygga billigare än andra. Boende som gör att du både kan ha kakan och äta den. Bo bra. Njut av livet!

Här i Sundbyberg skapas framtidens boende för dig som tycker om att utmana konventionerna och gå din egen väg. Ljusa lägenheter där du själv kan påverka både  inredningsval och färgsättning. Välkommen uppåt hemåt!

ursviks terrass WEBB.jpg

Snabb Fakta

Ursvik, Sundbybergs kommun

132 lägenheter, 1-4 Rok

Storlek 33 - 107m²

Två gemensamma takterrasser med bl a utegym

Planerad byggstart i december 2018

Planerad inflyttning december 2020

shutterstock_253432639_Webb.jpg

Ursvik

Den 4:e juni i år startade vi försäljningen av Ursviks nästa landmärke, Ursviks Torn. Tre sammanlänkade byggnader med helt olika uttryck gör att alla kan hitta sitt favoritboende i hus som kommer att skilja sig från mängden. Läget tycker vi är perfekt, precis i anslutning till den kommande tvärbanan och en kort promenad till Ursviks Torg som har börjats att projekteras. 

I Ursviks Torn bygger vi 132 bostadsrätter i varierande storlekar, alltifrån kvadratsmarta ettor till rymliga fyror. Två fina takterrasser i olika nivåer kommer finnas, en perfekt plats för föreningens medlemmar att nyttja för avkoppling och umgänge. På terrasserna planeras både för gym och kök utomhus.

Klicka in på intresseanmälan för att få löpande information om projektet.

Ursvik_test 1.jpg

13 våningar lekfull arkitekturglädje och ren livslust!

Med utmanande arkitektur och lekfulla vinklar reser sig Ursviks Torn och blickar stolt ut över omgivningarna. I Ursvik skapar vi ett framtidsboende för dig som gillar att utmana konventionerna –precis som vi. Här utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av områdets mest spektakulära nybyggnadsprojekt. Till de höga arkitetoniska ambitionerna adderar vi trygghet, bekvämlighet, mångfald och ekologiskt ansvar.

Ursviks Torns 132 bostäder innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från yteffektiva ettor till generösa fyror med dubbla balkonger och en fantastisk utsikt. Här kommer också finnas två härliga terrasser, en gemensamhetsterrass med grillplats och skönt häng på sjunde våningen och en med ett utomhusgym på våning tre. Här kan du alltså ...

shutterstock_253432639_Webb.jpg

Försäljning och tider

Försäljningen av Ursviks Torn startar våren 2018 och sköts av Svensk Nyproduktion.
Vi planerar för en byggstart vintern 2018 och vi räknar med en inflyttning mars 2021.
Inredningsval bestäms vid ett personligt möte med en inredningsansvarig från Hökerum Bygg. Redan nu finns en broschyr med inredningsval klar.
Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag.
I samband med att du skriver ett bindande förhandsavtal på en bestämd lägenhet, betalas ett förskott på 50 000 kr för 1-2 rok, 75 000 kr för 3 rok och 100 000 kr för 4 rok.
Sex månader innan inflyttning betalas resterande förskott upp till tio procent av köpesumman. Från den summan dras den avgift som redan har betalats in. Strax innan inflyttning skrivs ett upplåtelseavtal. När
detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt ...

 

ta en rundvandring i ditt framtida boende!

Kliv in i ditt framtida boende och få en första VR-upplevelse av Ursvisk Torn. Här kan du se dig runt i en av våra fina och välplanerade 2:or. Vandra mellan rummen, ta bilder, plocka bort möblemang för att se mått, samt öppna upp modellen i helskärmsläge. I mobilen blir VR-upplevelsen komplett genom att vyn följer dina rörelser. Kliv in!


Intresseanmälan

Ursvik_test 1.jpg

Läget

Frågar man en mäklare vad som är viktigt att tänka på när man ska köpa ett boende får man oftast samma svar.

Läget, läget och läget.

Så det är extra roligt att kunna presentera ett av Ursviks bästa lägen i Ursviks Torn. Med kommande tvärbanans station Norra Ursvik precis utanför huset kommer vi ha ett fantastiskt läge kommunikationsmässigt. Ser man sedan Sundbybergs kommuns planer framöver så ligger stor fokus på västra stadsdelen. Navet i området blir Ursviks Torg med tätare bebyggelse, butiker, restauranger, apotek och annan närservice. Vid torget kommer även tvärbanans andra station ligga. Som boende i Ursviks Torn kommer du att ha nära till snabba kommunikationer, kort gångavstånd till både butiker, service och uteliv. Ursviks västra delar utformas också med generösa och trivsamma ytor för gående. Här kan alla tryggt röra sig mellan viktiga målpunkter såsom hem, lek, skola och fritidsaktivitet; gång- och cykelstråk är trafiksäkert utformande.

ursvik karta 3.0.PNG

1. Ursviks Torn

2. Tvärbanans kommande station. Klar 2021.

3. Ursviks Torg. Klart 2021.

4. Busstation

5. Närlivsbutik

6. Kymlingeskolan

 
 
 
Ursvik_test 1.jpg

Ursvik tur och retur

Med kollektivtrafik tar du i dagsläget blå linjens T-bana från Rinkebys station som enklast nås via den nybyggda bron över E18. Promenaden dit är ca 1 km och resan till T-centralen tar 30 minuter. Väljer du istället att ta bussen så finns en busshållplats inom 200 m.

Tvärbanans nya dragning som ska vara klar 2021 kommer att gå precis utanför Ursviks Torn med hållplats rakt över gatan från våra hus. Inom kort kommer vi ha ett optimalt läge kommunikationsmässigt.

En gång- och cykelväg går norrut från Ursvik genom skogen till Kista. Trampar du istället söderut är det omkring 3 kilometer till Sundbybergs centrum. Att cykla till Stockholms innerstad tar cirka 20-30 minuter om du cyklar via Solna och Hagaparken. Sundbybergs stad utvecklar successivt gång- och cykelvägarna och satsar mycket på att skapa goda förutsättningar för cykelpendling.

...

shutterstock_253432639_Webb.jpg

Området

Västra Ursvik, placerat med omtanke, nära både stan och naturen.

Ett område som ger alla möjligheter för en aktiv livsstil med ett av landets finaste friluftsområden.

I ett rikstäckande test av motionsspår i Sveriges samtliga 290 kommuner placerade sig Ursvik på plats 4 i hela riket och bäst i Stockholm.

Här finns löpspår i varierande längd, flera av dom upplysta, som vintertid även blir fina spår för längdskidåkning.

Vill du hellre träna inomhus finns både gym och Sveriges största parkourhall, Street Mentality.  Här finns även den populära Aktivitetsparken, med skateboardramp, konstgräsplan, basketplan och klätterställningar.

Men varför inte starta träningen med ett pass i utegymmet som kommer finnas på en av våra takterrasser? Nära till träning och utsikt på köpet!

Ursviks Torg

Inspirationsbilder för ett framtida Ursviks torg. 

Kontakt

 Amanda Merio Tel: 072-973 31 51  amanda.merio@svensknyproduktion.se

Amanda Merio
Tel: 072-973 31 51
amanda.merio@svensknyproduktion.se

Kommande visningar ..

ursviks torn WEBB.jpg