I Brf Wellingeby är formspråket och miljön högsta prioritet.

Husen innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från välplanerade ettor till generösa penthousevåningar med fantastiska terrasser. I entréplan har föreningen ett privat gym och på en av sidobyggnaderna anläggs en fantastisk takträdgård som blir exklusiv för föreningens medlemmar.

I Brf Wellingeby utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av stadens mest spektakulära nybyggnads- projekt. Till de höga arkitektoniska ambitionerna adderar vi trygghet, bekvämlighet, mångfald och ekologiskt ansvar.

Du som läser de här raderna har troligen fått kännedom om Brf Wellingeby i ett mycket tidigt skede. Du kommer behöva utrusta dig med en aning tålamod innan det är dags att flytta in om ett par år. Men – å andra sidan har du också en unik möjlighet att vara bland de första som har möjlighet att köpa en bostadsrätt i projektet. Det gör givetvis valmöjligheterna större. Det gör också att du har stora möjligheter att inreda din bostad så att den passar din personlighet och dina behov perfekt. Vi uppdaterar informationen om Brf Wellingeby på projektets hemsida. Detta är en första teaser om husen, visionen och miljön.

Observera att denna information är sammansatt i ett väldigt tidigt projektstadium. Förändringar i lägenhetslayouter, prisindikationer mm kan därför komma att ske.