Perspektiv_Horisonten_start.jpg
 
Alltpaenstran_3_Sand_Gra_CMYK_square.png
 

Välkommen till

Snäckgärdsbaden 4

Anmäl ditt intresse här!

 

En pärla vid havet

Perspektiv_Atrium_webb.jpg

Snabbfakta

Försäljning pågår!

Byggstart maj 2020

71 lägenheter

Preliminär inflyttning hösten 2021

Snäckbacken, Visby

Mäklare, Fastightesbyrån Visby

Med detta fantastiska västerläge vid havet har vi nöjet att presentera vår sista etapp ute vid Snäckgärdsbaden!

Vi uppför ett femvåningshus som vi kallar Horisonten med inspiration ifrån välrenommerade arkitekten Sten Samuelsson som ritat originalbyggnaderna. Vi binder ihop Horisonten med 7 st Townhouse och däremellan gör vi en inspirerande terrasserad atriumgård med faciliteter som inomhuspool, orangeri och utegym.

Idyllen som ligger lite högre upp med 9 radhus är en del av etappen. Detta unika läge blandar havsutsikten med naturen som närmsta granne.

Gula villan rustas upp och blir kvar som en egen bostad om 30 kvadratmeter med egen trädgård.

Bostädernas utförande kan väljas i tre olika teman med genomgående hög standard. Gotländskt, ljust modernt och mörkt med rena linjer.

Alla bostäder har genomgående stora panoramafönster mot väster och uteplatser att njuta av. De boende har tillgång till ett gym om cirka 200 kvadratmeter för både styrke- och konditionsträning.

Området har även ett stort gemensamhetsområde med pooler, lekplats och tennisbanor för den aktiva.

Fokus har legat på arkitektur och design av hög klass tillsammans med de attribut som naturen och området har att erbjuda.

Lägenheterna

I Brf Snäckgärdsbaden finns det lägenheter i olika storlekar och former. Det fantastiska läget med balkong och/eller uteplats mot havet gör detta projekt riktigt tilltalande!

Intresseanmälan

Vi hoppas att Snäckgärdbaden 4 låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

Läget

 
 

På Snäckgärdsbaden bor du lugnt, ändå mycket centralt. Med bara någon kilometer till flygplatsen, tre kilometer till centrala Visby och alldeles intill hav, strand och fantastisk natur.

gemensamt 

Övriga faciliteter

Idag finns det en gemensamhetsanläggning på området som Brf Snäck, Brf Snäckgärdsbaden 1, 2, 3 och 4 har tillgång till. Varje Brf är delägare i Snäckgärdsbadens samfällighetsförening som tillsammans sköter och disponerar poolområdet.

Den mark som gemensamhetsanläggningen ligger på kommer att ägas av Brf Snäckgärdsbaden 4.

Den befintliga gemensamhetsanläggningen innehåller två pooler, varav den största är 25 meter lång. Utöver det finns tre barnpooler, en lekplats, en grillplats, gräsytor samt två tennisbanor.

Den nya gemensamhetsanläggningen

På den terrasserade innergården byggs det en inomhuspool med bastu och badtunna, utegym samt orangeri/festvåningslokal. De boende kommer också ha tillgång till ett gym om cirka 200 kvadratmeter för både konditions- och styrketräning.

Lägenhet- och cykelförråd samt teknikrum/förråd finns.

Parkering

Bostadsrättsföreningen kommer att äga ett antal parkeringsplatser i anslutning till husen. Dessa hyrs ut av föreningen till dess medlemmar. Parkeringarna är inte knutna till en viss lägenhet utan tecknas genom ett separat hyresavtal (med undantag för de som äger ett Townhouse, dessa får den parkeringsplats som ligger i direkt anslutning till sitt hus).

Parkeringsplatserna kommer troligen att kosta 250 kr/månad att hyra (även för de som äger ett Townhouse).

Cykelplatserna är för alla i området, Brf Snäckgärdsbaden 1, 2, 3 och 4.

De 33 parkeringsplatserna vid Idyllen, som är markerade som ”möjliga” parkeringsplatser, görs endast om det anses finnas ett behov av dessa. Brf Snäckgärdsbaden 4 avser även att kunna hyra ut parkeringsplatser även till Brf Snäckgärdsbaden 1, 2 och 3 om efterfrågan finns.

 

Situationsplan

 

Säljprocessen

I samband med att bokning av en bestämd lägenhet görs betalas en bokningsavgift om 25 000 kr.

Från och med hösten/vintern 2019 skrivs förhandsavtal på lägenheterna.

Dessa är bindande avtal för båda parter. Vid tecknande av förhandsavtal betalas 10 procent av köpeskillingen. Resterande betalas när lägenheten tillträds.

Vi planerar att starta byggnationen under maj 2020, förutsatt att tillräckligt många lägenheter är sålda. Inflyttning är beräknad till hösten 2021.

 
Axonometri_Översikt_20190221_webb.jpg
 

KOntakt

Fastighetsbyrån kan det mesta om Snäckgärdsbaden 4

Fastighetsbyrån Gotland ansvarar för försäljningen av bostadsrätter i Snäckgärdsbaden 4. De hjälper dig självklart med försäljning av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag.