Altanen

Anmäl intresse!

Altanen

Välplanerade hyresrätter med närhet till centrum.

Hökerum Bygg utvecklar 53 hyresrätter i samarbete med Grundingen Fastigheter. Kvarteret Altanen är den andra etappen av fyra som Grundingen utvecklar i området Söderport i Norrköping. Byggnationen pågår och kommer vara färdigställt under 2023. Lägenheterna upplåts som hyresrätter och kommer vara yteffektiva ettor, tvåor och treor mellan 35 och 70 kvadratmeter. Här skapas en livlig plats där människor möts för att arbeta, leka, trivas och utvecklas.

Bostädernas effektiva planlösningar gör att prisnivån kommer att bli attraktiv för de boende, som kan hoppa på spårvagnen direkt utanför dörren och ta sig till centrum smidigt och snabbt.

Inflyttningsklart
Rum
1 – 3 rok
Storlek
35 – 70 m²
Antal bostäder
53

Bilder

LÄgenhetslista

OmRådet

Söderport är beläget på ca 15 minuters gångavstånd från centrala Norrköping. Här har du nära till både naturen och stadens puls. Området består dels av villa- och radhusbebyggelse och Kvarteret Altanen är en del i det helt nybyggda kvarteret. Innergårdarna kommer vara gröna och lummiga och kommer att förses med någon form av aktiv yta som till exempel en boulebana. Söderport ligger i ett naturskönt läge med närhet till Vrinneviskogens naturreservat som erbjuder motionsspår för både löpning och promenader. Ca 500 m bort ligger Mirum Galleria där man hittar allt man behöver, bland annat mataffärer, shopping, restauranger, bibliotek, gym, systembolag och apotek.

Karta

Intresseanmälan

Är du intresserad av en hyresrätt i Altanen i Norrköping? Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss med löpande information hur projektet fortskrider.

    Vad är du intresserad av?

    Kontaktuppgifter

    TILL TOPPEN