Bastuban

Anmäl intresse!

Bastuban

Hyresrätter med effektiva planlösningar och skandinavisk komfort.

Hökerum Bygg utvecklar 46 hyresrätter i samarbete med Grundingen Fastigheter om huvudsakligen 1 eller 2 rum och kök i den nya stadsdelen Sandtorp i Norrköping. Bostäderna kommer att bli kvadratsmarta med öppen planlösning. Genom varierade fasader och takutformningar bibehåller vi en småskalig charm i området samtidigt som kombinationen av hög kvalitet och skandinavisk komfort banar väg för hem med atmosfär.

Bostädernas effektiva planlösningar gör att prisnivån kommer att bli attraktiv för unga vuxna, som kan hoppa på spårvagnen direkt utanför dörren och ta sig till centrum på under 10 minuter.

Inflyttningsklart
Rum
1 – 3 rok
Storlek
29 – 77 m²
Antal bostäder
46
Byggstart
Pågående
Inflyttning
Q4 2023

Bilder

Läget

Strax utanför Norrköpings centrum hittar du Sandtorp, ett nytt modernt område. En ny stadsdel med fokus på hållbarhet både socialt och miljömässigt. Här möts barnfamiljer, unga och äldre i blandad bebyggelse med lägenheter, radhus och villor. Du når centrum smidigt och bekvämt med både spårvagn och buss. Föredrar du att cykla finns det fina cykelvägar från området som gör att det går snabbt att ta sig in till stan. Som boende i Sandtorp har du även naturen runt hörnet och närhet till skog och berg.

Aktiviteter & service

I Sandtorp har du nära till en mängd olika aktiviteter. På bekvämt avstånd finns Himmelstalundsområdet med alla aktiviteter det har att erbjuda. På den norra sidan stora öppna gräsytor och den södra sidan är som ett idrottscenter där möjligheten att utöva en mängd olika sporter finns. Allt från bl a skatepark, bad och motionsspår. I området finns även mataffär och nybyggd förskola. Från Sandtorp har du också nära till grannstadsdelen Kneippen, där det finns mer service i form av skolor, förskolor, vårdcentral  och mataffärer med mera.

Karta

TILL TOPPEN