Bohus Ängar 2

Intresseanmälan

En plats med rum för livet

I Brf Bohus Ängar i Ytterby, Kungälv, får du det bästa av två världar när det nya området Nordtag växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats.

Att njuta av årstidernas växlingar och ändå ha alla vardagens praktiska måsten runt hörnet är en verklighet om man väljer Bohus Ängar. Nära naturen, nära staden och inte långt till havet.

Efter en lyckad försäljning av första etappen släpper vi nu de första lägenheterna i den andra och avslutande etappen. Här kommer vi bygga 80 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar, fördelade på fem hus.

I Bohus Ängar 2 hittar du allt från 2 rok i markplan med en härlig uteplats till välplanerade 3 rok och 4 rok med trevliga balkonger på 12-15 kvm.

Säljstart 25 Maj 09:00

Kommande projekt
Rum
2 – 4 rok
Storlek
52 – 81 m²
Antal bostäder
80
Byggstart
Q2 2021
Inflyttning
Prel. Q4 2022

Malin Tulldahl

Mäklare, Bjurfors
Skicka e-post 031-733 20 98

Pernilla T Meijer

Mäklare, Bjurfors
Skicka e-post 031-733 20 27

Bilder

Läget

De grönmarkerade byggnaderna på bilden är Brf Bohus Ängar 2. Den första etappen är redan byggstartad och slutsåld och nu planerar vi för den andra etappen. Vi kommer bygga 80 lägenheter i varierande storlekar fördelade på 5 hus.

Nordtag har ett perfekt läge för dig som uppskattar att bo granne med naturen och ha närhet till både staden och havet. I direkt närhet hittar du Ytterby centrum med mataffär, bageri, restauranger, apotek och vårdcentral. I närheten av bostadsområdet finns förskola och skola.

Kommunikation

Från Nordtag har du bara knappa kilometern till tågstationen i Ytterby. Med Västtågen är det bra pendlingsmöjligheter till Göteborg, det tar ca 20 minuter till Centralen. Längtar du till vidsträckta havsvyer och saltstänkta klippor så tar du dig smidigt med bil eller buss till havet på ca 20 minuter och till Marstrands bad- och båtliv på endast 30 minuter. Här bor du också med ett behagligt promenadavstånd till Kungälv centrum och utbudet av flertalet restauranger, caféer, livsmedelsbutiker med mera.

 • Kungälv (med bil): 10 min
 • Göteborg (med bil): 30 min
 • Marstrand (med bil): 30 min
 • Stenungssund (med bil): 30 min

Fritid

I Ytterby har du nära till naturen med motionsmöjligheter, boulebanor, fotbollsplaner och fiskevatten för dig som vill testa fiskelyckan. Det finns ett stort utbud av föreningsliv med både sport-och ridklubbar i Ytterby. Utöver det naturnära läget finns Kungälv cirka 10 minuter bort med bil. Här kan du uppleva Bohus och Carlstens fästningar, sim- och ishallen, eller shoppa i Kongahälla Center med bra utbud av butiker och restauranger.

Service

Med gångavstånd från bostadsområdet finns nybyggda Sparråsskolan och en ny förskola är på gång i området. I Ytterby centrum finns allt för att underlätta vardagen med mataffär, apotek, vårdcentral och skolor.

Klicka här för mer information om området Nordtag

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Nuvarande status

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Maj 2021

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

Intresseanmälan

Vi hoppas att Bohus Ängar 2 låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Frågor & svar

  Gemensamma utrymmen

  När du köper en nyproducerad bostadsrätt och blir medlem i en ny bostadsrättsförening är det flera saker som följer med på köpet. En av de viktigaste sakerna är att man får många grannar som alla är i samma situation. Det vill säga, alla är nyinflyttade och det skapar goda förutsättningar för en härlig gemenskap och god stämning. För att skapa bra förutsättningar för bra gemenskap bygger vi en gemensamhetslokal i ett av föreningens gårdshus. Detta utrymme kan medlemmarna boka för möten, födelsedagskalas eller varför inte en riktig grannfest. I anslutning till gemensamhetslokalen byggs det även ett växthus, där möjlighet till odling finns.

  Parkering

  Det kommer att finnas ca 80 parkeringsplatser. Parkeringarna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer inte med lägenheterna utan tecknas genom ett separat hyresavtal.

  Tryggt Köp

  Det är ett stort beslut att köpa ny bostad.
  Vi vill att du känner dig trygg med vår Tryggt Köp-försäkring

  Din nya bostad är en stor del av ditt framtida liv. Men ibland händer saker i livet som vi inte kan påverka. Med vår Tryggt Köp försäkring som ingår när du köper bostad av oss kan du känna dig trygg hela vägen. Försäkringen täcker dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträdet till din nya bostad. Tryggt Köp täcker även eventuella kostnader om du tvingas frånträda köpet vid sjukdom eller dödsfall.

  Läs allt om vår trygghetsförsäkring här

  TILL TOPPEN