Bohus Ängar 2

Intresseanmälan

Vi har justerat priserna och sänkt insatserna mellan

245 000 kr – 430 000kr!

En plats med rum för livet

I Brf Bohus Ängar i Ytterby, Kungälv, får du det bästa av två världar när det nya området Nordtag växer fram. En trygg plats med en genuin bykänsla där personliga möten får ta plats.

Att njuta av årstidernas växlingar och ändå ha alla vardagens praktiska måsten runt hörnet är en verklighet om man väljer Bohus Ängar. Nära naturen, nära staden och inte långt till havet.

Första etappen av Bohus Ängar flyttade in i december 2021. I denna andra etappen har vi byggt 80 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar, fördelade på fem hus.

Lägenheterna stod färdiga för inflyttning i mars 2023. Se de lägenheterna som finns kvar till försäljning i bostadsväljaren och lägenhetslistan nedan. Alla lägenheter är välplanerade med stora och härliga balkonger eller uteplatser.

Inflyttningsklart
Pris
2 050 000 kr – 2 425 000 kr
Avgift
4 398 kr – 5 339 kr
Rum
2 – 3 rok
Storlek
52 – 67 m²
Antal bostäder
80
Inflyttning
inflyttningsklart

Karin Berggren

Mäklare, Bjurfors
Skicka e-post 031-733 20 20
Ladda ner broschyr

.

Bostadsväljare

Här kan du enkelt klicka dig runt bland alla lägenheter i Brf Bohus Ängar 2.

Lägenhetslista

Se prisjustering på alla våra lägenheter!

Filter

Sortera

Filtrerar på:

Bilder

Läget

De grönmarkerade byggnaderna på bilden är Brf Bohus Ängar 2. Den första etappen är inflyttad och slutsåld och nu har vi byggstartat den andra etappen. Vi bygger 80 lägenheter i varierande storlekar fördelade på 5 hus.

Nordtag har ett perfekt läge för dig som uppskattar att bo granne med naturen och ha närhet till både staden och havet. I direkt närhet hittar du Ytterby centrum med mataffär, bageri, restauranger, apotek och vårdcentral. I närheten av bostadsområdet finns förskola och skola.

Kommunikation

Från Nordtag har du bara knappa kilometern till tågstationen i Ytterby. Med Västtågen är det bra pendlingsmöjligheter till Göteborg, det tar ca 20 minuter till Centralen. Längtar du till vidsträckta havsvyer och saltstänkta klippor så tar du dig smidigt med bil eller buss till havet på ca 20 minuter och till Marstrands bad- och båtliv på endast 30 minuter. Här bor du också med ett behagligt promenadavstånd till Kungälv centrum och utbudet av flertalet restauranger, caféer, livsmedelsbutiker med mera.

 • Kungälv (med bil): 10 min
 • Göteborg (med bil): 30 min
 • Marstrand (med bil): 30 min
 • Stenungssund (med bil): 30 min

Fritid

I Ytterby har du nära till naturen med motionsmöjligheter, boulebanor, fotbollsplaner och fiskevatten för dig som vill testa fiskelyckan. Det finns ett stort utbud av föreningsliv med både sport-och ridklubbar i Ytterby. Utöver det naturnära läget finns Kungälv cirka 10 minuter bort med bil. Här kan du uppleva Bohus och Carlstens fästningar, sim- och ishallen, eller shoppa i Kongahälla Center med bra utbud av butiker och restauranger.

Service

Med gångavstånd från bostadsområdet finns nybyggda Sparråsskolan och en ny förskola byggs i området. I Ytterby centrum finns allt för att underlätta vardagen med mataffär, apotek, vårdcentral och skolor.

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Maj 2021

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Augusti 2021

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Byggnation

Inredningsvalen är nu stängda och byggnation av husen pågår för fullt.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Nuvarande status

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Karta

Intresseanmälan

Vi hoppas att Bohus Ängar 2 låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Frågor & svar

  TILL TOPPEN

  Gemensamma utrymmen

  Gårdshus och Växthus

  Som medlem i en ny bostadsrättsförening är det saker som så att säga hänger med på köpet. Det viktigaste av dem är att man får en rad nya grannar som alla är i samma situation. Det vill säga alla är nyinflyttade och det är i princip alltid så att det skapar en härlig gemenskap och en god stämning.

  Som lite extra för trivseln uppför vi en gemensamhetslokal i ett av föreningens gårdshus. Detta gårdshus kan medlemmarna hyra för möten, födelsedagskalas eller varför inte en riktig grannfest. I anslutning till gårdshuset byggs det även ett växthus. På tomten uppförs även en pergola och en lekyta för barnen.

  Parkering

  Det kommer finnas 80 parkeringsplatser plus 3 handikapparkeringar varav 8 st av de 80 parkeringarna förses med laddningsmöjlighet för elbil.

  Månadsavgiften för parkeringen är 350 kr, elbilsplats kostar 600 kr plus kostnad för elförbrukning.

  Om du är intresserad av en bilplats ska detta anmälas till mäklarna på Bjurfors. Hyresavtal gällande bilplatser skrivs separat och följer inte med lägenheten.