Bryggarebacken

Anmäl intresse!

Bryggarebacken – Tumba

Vi ser med spänning fram emot att få vara med och utveckla Tumba, en plats med fantastisk potential. Just nu pågår arbetet med att ta fram en ny detaljplan för området mellan Harbrovägen och Huddingevägen. Här planerar vi tillsammans med kommunen för en slingrande väg upp mellan punkthusen, som tillsammans bildar ett helt nytt kvarter i Tumba. Mycket av grönskan i det nuvarande skogbeklädda området kommer att finnas kvar när området är utbyggt.

I området planerar vi att bygga 550 bostäder, byggnationen kommer att ske etappvis. Bryggarebacken ligger väldigt bra till och hela kvarteret kommer att få nära till all tänkbar service. Nere vid Huddingevägen ligger både Coop, Willys och den nya tennishallen. Här kommer att finnas närhet till skola och förskola och det är bara några minuters promenad till pendelstationen och Tumba Centrum.

Detaljplanen för området väntas bli antagen i slutet av 2021 och då är vi beredda att byggstarta. Försäljning av första etappen är planerad att starta under hösten 2021.

Redan nu kan du anmäla ditt intresse för området. Funderar du över något kring Brf Bryggarebacken är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Det gör du enkelt via intresseformuläret här nedanför.

Kommande projekt
Rum
1 – 5 rok
Storlek
36 – 106 m²
Byggstart
Prel. Q2 2022
Inflyttning
Prel. Q4 2023

Bilder

Projektstatus

Nuvarande status

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Intresseanmälan

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Frågor & svar

  Tryggt Köp

  Det är ett stort beslut att köpa ny bostad.
  Vi vill att du känner dig trygg med vår Tryggt Köp-försäkring

  Din nya bostad är en stor del av ditt framtida liv. Men ibland händer saker i livet som vi inte kan påverka. Med vår Tryggt Köp försäkring som ingår när du köper bostad av oss kan du känna dig trygg hela vägen. Försäkringen täcker dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträdet till din nya bostad. Tryggt Köp täcker även eventuella kostnader om du tvingas frånträda köpet vid sjukdom eller dödsfall.

  Läs allt om vår trygghetsförsäkring här

  TILL TOPPEN