Folkparken

Anmäl intresse!

Folkparken – Halmstad

I Furet mitt i parken, bara någon kilometer från Halmstads stadskärna, ska Hökerum Bygg uppföra Brf Folkparken. Här bygger vi attraktiva och moderna lägenheter med en fantastiskt fin utsikt över den slingrande ån Nissan. Här ska parken, med sina härliga promenadstråk, få fortsätta var park och vi vill skapa känslan av att bo mitt i en oas med närhet till centrum.

Brf Folkparken består av två bostadsrättsföreningar fördelade på tre hus, totalt 99 lägenheter. Samtliga lägenheter har rymliga balkonger eller uteplatser. Husen har 7 – 9 våningsplan med lägenheter från 1 – 5 rum och kök. I garaget finns bilplatser, förråd och cykelplatser. Härifrån kan du ta hissen direkt upp till ditt våningsplan.

Runt husen skapas en skön utemiljö med planteringar, sittplatser och en pergola där man kan umgås med sina grannar och vänner.

Status i projektet

Detaljplanen antogs kvartal 4 2021 över området men har överklagats och har prövats i mark och miljödomstolen (MMD). Vi väntar nu på att detaljplanen ska vinna laga kraft i december.

Kommande projekt
Rum
1 – 5 rok
Storlek
34 – 130 m²
Antal bostäder
99

Mikael Niwenros

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Skicka e-post 0703 – 97 99 95

Dino Kara

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling
Skicka e-post 0730 – 53 03 28

Bilder

* Inspirationsbilder från tidigare projekt

Läget

Runt Furet och Folkparksområdet finns det mycket att göra. Laxön är en liten oas, mitt i Nissan, som erbjuder aktiviteter under sommarmånaderna. Det finns gott om lekplatser och natur i Furet, som erbjuder ett centrumnära boende mitt i naturen.

Halmstad Arena är inte långt borta med sitt stora utbud av fritidssysselsättningar. Här finns också det populära äventyrsbadet för lek och träning.

Frennarpsskogen, som ligger runt husknuten, ger möjlighet till både härliga promenader samt stunder för rekreation. Med en rik flora, fauna och fågelliv finns här många upptäckter att göra.

Eller varför inte ta en uppfriskande joggingtur utmed Nissans laxrika vatten. En vacker tur både under våren när vitsipporna blommar utmed den slingrande ån och under vintern när den gnistrande snön ligger som ett diamantströssel över isen.

I Halmstad finns det 45 kilometer badvänlig kust. Det finns något för dig som gillar klippbad, små mysiga vikar eller stora vidsträckta sandstränder. Ett härligt dopp finns alltid nära.

Service & handel

I området finns närbutik, restaurang, pizzeria och förskolor. För mer shopping, nöje och kultur hoppar man antingen på busslinje 40, trampar in på cykelvänliga vägar eller promenerar in till staden, där utbudet är stort och erbjuder det mesta.

Skolor i området
• Furets förskola, 1-5 år
• Laxöns förskola, 1-5 år
• Frennarps byskola, F – årskurs 3
• Furulundsskolan, F – årskurs 9

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Nuvarande status

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till besiktning av ditt nya hem.

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

Intresseanmälan

Låter Folkparken som något för dig? Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss med löpande information hur projektet fortskrider.

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Frågor & svar

  Tryggt Köp

  Det är ett stort beslut att köpa ny bostad.
  Vi vill att du känner dig trygg med vår Tryggt Köp-försäkring

  Din nya bostad är en stor del av ditt framtida liv. Men ibland händer saker i livet som vi inte kan påverka. Med vår Tryggt Köp försäkring som ingår när du köper bostad av oss kan du känna dig trygg hela vägen. Försäkringen täcker dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträdet till din nya bostad. Tryggt Köp täcker även eventuella kostnader om du tvingas frånträda köpet vid sjukdom eller dödsfall.

  Läs allt om vår trygghetsförsäkring här

  TILL TOPPEN