Hok_Bygg_Bostad_02_Webb1.jpg

Inredning

Hos oss väljer gästerna inredning från vår tillbehörsmeny

Inredning

En av de stora fördelarna med att köpa en bostadsrätt redan i byggskedet, är att du kan vara med och påverka hur din lägenhet ska inredas. Vi erbjuder alltid en hög kvalité och bra grundstandard i våra bostadsrätter men är måna om att du skall kunna sätt din egen prägel på ditt boende.

Den som köper en bostadsrätt av oss får alltid en inredningsvalskatalog att bläddra i. Där beskrivs grundstandarden i lägenheterna, såsom vilka vitvaror som ingår, vad som är standard när det gäller golv, väggar och kulörer. Men kanske är det så att du alltid har drömt om mörka trägolv i vardagsrummet och spegeldörrar på skjutdörrsgarderoberna i sovrummet? Om du köper tidigt i processen har du stora möjligheter att göra personliga val i din lägenhet. När du köper en bostad av Hökerum Bygg bjuds du in till ett möte med en av våra inredningsansvariga (senare i processen – är det ett telefonmöte). De hjälper dig att reda ut vad som är möjligt att göra och vad som är bra att tänka på. Med utgångspunkt från inredningsvalskatalogen gör du dina beställningar.

Samtliga dina önskemål och val fastställs på mötet. Dina inredningsval görs vanligtvis samtidigt som det är dags att uppföra stommen till huset, ibland tidigare.

Vårt mål är att du ska känna dig trygg med dina val och att lägenheten ska bli precis så bra som du har tänkt dig.

Se här för vår inredningskatalog!