Hok_Bygg_Jobb_01_Webb1.jpg
 

Karriär

 

Karriär

Vi söker alltid duktiga medarbetare. Hos oss är det viktigt att personalen trivs och mår bra. Du erbjuds spännande utmaningar med möjlighet att utvecklas med mycket gemenskap och trevliga förmåner.

Jobba och utvecklas

Att arbeta på Hökerum Bygg innebär att man har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss är det inte ovanligt att man börjar arbeta som snickare för att sen bli arbetsledare och vidare utvecklas till platschef. Eller att man tar steget in från produktion till kontoret. I takt med karriären planeras utbildningar parallellt. Oavsett om du arbetar som snickare eller på kontoret ska ”Tryggt Byggt” genomsyra vardagen.

Lediga tjänster


Säljstrateg - Bostadsförsäljning

Om tjänsten

Som säljstrateg på sälj- och marknadsavdelningen är du huvudansvarig för att driva försäljningen strategiskt och analytiskt i tilldelade bostadsprojektprojekt. Du jobbar i team tillsammans med våra bostadssäljare. Du kommer bland annat att jobba med att ta fram marknadsanalyser, strategi- och marknadsplaner, i både pågående och kommande bostadsprojekt samt prissätta våra bostäder. Uppföljning av budget och ekonomi i projekten är en viktig del av arbetet. Du kommer även att delta och vara ett stöd för bostadssäljaren vid kundevent, säljstarter, infoträffar. Arbetet kan innebära en del resor.

Läs mer och ansök här!


Garantisamordnare - med praktisk erfarenhet

Om tjänsten

I rollen som garantisamordnare följer du tilldelade projekt under garantitiden. Du bevakar samt följer upp garantibesiktningar och inkommande garantianmärkningar. Du är den som håller kontakt med föreningar, underentreprenörer och övriga samarbetspartners samt åtgärdar de garantianmärkningar som inkommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av praktiskt arbete inom byggbranschen samtidigt skall du kunna hantera administrativa arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av garanti- och servicearbete gentemot kund. Vi sätter stor vikt vid socialt- och positivt bemötande samt att du är serviceinriktad. Du bör ha ett starkt eget driv samt vara bra på att planera och organisera din tid. Du inspireras av att leda och samarbeta med människor allt från UE till våra kunder. Tjänsten som garantisamordnaren innebär resor och vi ställer krav på god datavana, svenska och engelska i tal och skrift samt B-körkort.

Läs mer och ansök här!

Ansökan

Kontakta:

Personalansvarig - Anneli Olausson
Tel: +46321-68 71 04
E-post: anneli.olausson@hokerumbygg.se

Olika yrkesroller

Arbeta som lärling

Att arbeta som lärling på Hökerum Bygg innebär att du slutför din lärlingsutbildning hos oss för att få ditt yrkesbevis. Du får tilldelat en handledare på din arbetsplats som ska hjälpa och stödja dig under utbildningstiden. Målet är att du ska få möjlighet att prova på så många moment som möjligt i vår verksamhet.

Arbeta som snickare

Vi arbetar oftast i lag på ca 4-6 träarbetare där det ingår en lärling och en lagbas. Som träarbetare jobbar du med gipsväggar, monterar fönster och dörrar, sätter kök, takarbeten. Då vi har projekt runt om i Sverige arbetar du på annan ort (traktamentsjobb vilket innebär att du får en ekonomisk ersättning enligt avtal) måndag till torsdag. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som arbetsledare

Att arbeta som arbetsledare  innebär att effektivisera produktionen genom god planering och tydliga besked om arbetssätt så att vi får nöjda kunder. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som platschef

Att arbeta som platschef  innebär att leda hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva produktionen framåt. Målet är att få nöjda kunder och nöjd personal. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som projektledare

Att arbeta som projektledare innebär att ha totalansvar för att driva och ansvara för projekts hela genomförande. Det innebär arbetsledningen av deltagare i projektet. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Tillvalsansvarig

Att arbeta som inredningsansvarig innebär att du ansvarar för och administrerar kundens inredningsval i ett bostadsprojekt tillsammans med marknadsavdelningen.

Stabsfunktioner

Som stöd till Hökerum Byggs kärnverksamhet finns ett antal staber, Personal, Ekonomi, Lön, Exploatering/Försäljning, Inköp, Garanti och Fastighetsskötsel.