Grupp70-web-07947_webb.jpg
 
 
 

Karriär

 
 
 

Karriär

Vi söker alltid duktiga medarbetare. Hos oss är det viktigt att personalen trivs och mår bra. Du erbjuds spännande utmaningar med möjlighet att utvecklas med mycket gemenskap och trevliga förmåner.

Jobba och utvecklas

Att arbeta på Hökerum Bygg innebär att man har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss är det inte ovanligt att man börjar arbeta som snickare för att sen bli arbetsledare och vidare utvecklas till platschef. Eller att man tar steget in från produktion till kontoret. I takt med karriären planeras utbildningar parallellt. Oavsett om du arbetar som snickare eller på kontoret ska ”Tryggt Byggt” genomsyra vardagen.

Lediga tjänster


Kundtjänstansvarig

Med placering på vårt kontor i Ulricehamn. Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara att vidareutveckla och ha helhetsansvaret för vår kundservice. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och en värdefull stödfunktion i vår organisation.

Vi söker dig som

- har praktisk erfarenhet av att hantera och utveckla processer för kundrelationer och support. En merit är om du innehar vana av att hantera felanmälningar. Tjänsten kräver att du har goda ledaregenskaper och att du är en driven och engagerad person. Du axlar rollen med att vara en stödfunktion till alla våra avdelningar och besvara frågor direkt till kund.

- har god servicekänsla och är en kommunikativ teamspelare med en positiv attityd. Du tycker om att strukturera och organisera på ett effektivt sätt och tar stort ansvar för att ditt arbete utförs korrekt. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och är van att fatta förnuftiga beslut på ett självständigt sätt. Dessutom är du en god lyssnare som är lugn, stabil och noggrann i ditt sätt, samt uttrycker dig respektfullt både på svenska och engelska i tal och skrift.

Läs mer och ansök här!


Projektledare

Vi behöver förstärka kontoret i Ulricehamn med en projektledare.

I rollen som projektledare har du ett av våra viktigaste uppdrag genom att ansvara för att driva våra projekt både egenutvecklade samt mot beställare. Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen som projektledare är att upprätta produktionskalkyl, projekteringstidplan, produktionstidplan, upphandling av UE och konsulter samt att driva och samordna projekteringen. I rollen har du fullt ansvar för kalkyl och tidplan för tilldelade projekt. I rollen ingår även att analysera utfall och följa upp projekt och nyckeltal för att ständigt utveckla och förbättra våra projekt i samtliga skeden.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med relevant utbildning såsom högskoleingenjör inom bygg eller annan likvärdig ingenjörsutbildning, alternativt om du har arbetslivserfarenhet från projektledning eller som platschef inom bygg. Du inspireras av nya arbetssätt och gillar att jobba med ständiga förbättringar både inom ditt ansvarsområde men även av att bidra med idéer över hela värdekedjan.

Dina egenskaper

Egenskaper som vi ser som viktiga för att trivas i denna roll är att vara strukturerad, noggrann, analyserande och inneha ett stort fokus på framförhållning, planering och samordning.

Läs mer och ansök här!


Arbetsledare

Att arbeta som arbetsledare på Hökerum Bygg innebär att effektivisera produktionen genom god planering och tydliga besked om arbetssätt så att vi får nöjda kunder. Som arbetsledare jobbar du i ett team med en platschef, en projektledare och inköpare som driver projektet från kontoret, samt tillsammans med snickare/underentreprenörer.

Kvalifikationer och erfarenheter

Du som söker har erfarenhet som arbetsledare inom byggbranschen eller är en ansvarstagande snickare som vill ta ytterligare ett steg i karriären. Meriterande är om du har en bakgrund som hantverkare och som även läst byggingenjörsutbildning.

Dina egenskaper

Goda ledaregenskaper är viktigt och att du är bra på att skapa fungerade team. Att vara drivande och gilla att utmana och ständigt förbättra metoder och arbetssätt är en förutsättning. Du har även en god förmåga att planera och styra den dagliga produktionen.

Att arbeta ute på projekt hos oss innebär:

Att man ställer sig positiv till att arbeta på annan arbetsort. De flesta våra projekt sträcker sig från Uppsala i norr ned till Malmö i söder - när man jobbar långt hemifrån väljer de flesta att arbeta 4-dagars vecka. Som ditt första projekt blir arbetsplaceringen på Gotland – Snäck 4 i Visby.

Läs mer och ansök här!

Ansökan

Kontakta:

Personalansvarig - Anneli Olausson
Tel: +46321-68 71 04
E-post: anneli.olausson@hokerumbygg.se

Olika yrkesroller

Arbeta som lärling

Att arbeta som lärling på Hökerum Bygg innebär att du slutför din lärlingsutbildning hos oss för att få ditt yrkesbevis. Du får tilldelat en handledare på din arbetsplats som ska hjälpa och stödja dig under utbildningstiden. Målet är att du ska få möjlighet att prova på så många moment som möjligt i vår verksamhet.

Arbeta som snickare

Vi arbetar oftast i lag på ca 4-6 träarbetare där det ingår en lärling och en lagbas. Som träarbetare jobbar du med gipsväggar, monterar fönster och dörrar, sätter kök, takarbeten. Då vi har projekt runt om i Sverige arbetar du på annan ort (traktamentsjobb vilket innebär att du får en ekonomisk ersättning enligt avtal) måndag till torsdag. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som arbetsledare

Att arbeta som arbetsledare  innebär att effektivisera produktionen genom god planering och tydliga besked om arbetssätt så att vi får nöjda kunder. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som platschef

Att arbeta som platschef  innebär att leda hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva produktionen framåt. Målet är att få nöjda kunder och nöjd personal. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som projektledare

Att arbeta som projektledare innebär att ha totalansvar för att driva och ansvara för projekts hela genomförande. Det innebär arbetsledningen av deltagare i projektet. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Tillvalsansvarig

Att arbeta som inredningsansvarig innebär att du ansvarar för och administrerar kundens inredningsval i ett bostadsprojekt tillsammans med marknadsavdelningen.

Stabsfunktioner

Som stöd till Hökerum Byggs kärnverksamhet finns ett antal staber, Personal, Ekonomi, Lön, Exploatering/Försäljning, Inköp, Garanti och Fastighetsskötsel.