Kvarteret Linden

Anmäl intresse!

Endast en lägenhet kvar till försäljning !

Se lägenhetslistan nedan.

Mitt i centrala Ulricehamn har vi uppfört Kvarteret Linden. Etapp 1 flyttade in i december 2022. I etapp 2 har vi byggt 42 lägenheter i varierande storlekar och planlösningar. Lägenheterna stod färdiga för inflyttning i juni 2023.

Uppgraderade lägenheter – den lägenhet som vi har kvar i etapp två har vi utrustat lite extra. Det är en stora treor med härlig öppen planlösning. lägenheten finns på plan 6. Kontakta våra mäklare för mer information.

Vår förhoppning är att Brf Kvarteret Linden med sitt unika läge kommer att passa unga som flyttar hemifrån, par som skaffar sitt första gemensamma boende, barnfamiljer som vill bo nära skola och service samt de som vill lämna villan mot ett mer bekvämt och bekymmersfritt boende. Närheten till handel, rekreation och sport samt inte minst sjön Åsunden och den vackra naturen precis runt hörnet gör Brf Kvarteret Linden till ett attraktivt boende.

Inflyttningsklart
Pris
2 500 000 kr – 3 500 000 kr
Avgift
7 500 kr – 8 500 kr
Rum
3 – 4 rok
Storlek
80 – 100 m²
Antal bostäder
42

Elin Nöremark

Mäklare
Skicka e-post 0321-53 07 70

Lisa Johansson

Certifierad nyproduktion, Svenskfast
Skicka e-post 0321-53 07 71

Bostadsväljare

Här kan du enkelt klicka dig runt bland alla lägenheter i Brf Kvarteret Linden 2.

Lägenhetslista

Brf Kvarteret Linden 2 erbjuder 42 lägenheter i absolut toppläge, de flesta av dem med en fantastiskt utsikt över Ulricehamn och sjön Åsunden. Här finns extra utrustade och välplanerade treor samt fyror kvar till försäljning. Samtliga med väl tilltagna balkonger.

Filter

Sortera

Filtrerar på:
Lägenhetsnummer
Pris Storlek Avgift Rum Våning
Status
Inga bostäder hittades med dessa filter

Bilder

Bilderna tagna på byggnaden är renderingsbilder. De interiöra bilderna är tagna från vår visningslägenhet.

Läget

I Brf Kvarteret Linden bor du helt nära småstadens idyll och utbud. Här finns ett bra urval av butiker, restauranger, caféer och service på bekvämt gångavstånd. Vill du storhandla tar du dig ut till Ubbarps handelsområde på 5 – 15 minuter, beroende på om du åker bil eller buss. Ulricehamn har flera förskolor och skolor samt ett gymnasium. Det finns två vårdcentraler i Ulricehamn, varav en på gångavstånd från boendet.

Fritid

I Ulricehamn finns många möjliga fritidssysselsättningar. I östra Ulricehamn finns Lassalyckan med sitt stora utbud till utövande av olika sporter som till exempel golf, skidor, konståkning, fotboll, ishockey, orientering, mountainbike, promenader, padel mm. Norr om staden ligger UBRK med sin fina ridanläggning samt Ulricehamn Ski Center för utförsåkning. Sjön Åsunden inbjuder till aktiviteter som bad, fiske och båtliv och på den asfalterade banvallen kan du promenera, jogga, åka rullskidor, inlines och cykla helt ostörd från biltrafik. Ulricehamn har också ett rikt föreningsliv med ett stort utbud av aktiviteter.

Kommunikationer

Med bil når du riksväg 40 på ett par minuter. Åker du hellre buss finns det hållplatser helt nära boendet som tar dig vidare inom staden eller till Göteborg, Borås, Falköping, Tranemo, Jönköping mm.

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Byggnation pågår

Inredningsvalen är nu stängda och byggnation av husen pågår för fullt.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Nuvarande status

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Karta

Intresseanmälan

Vi hoppas att Kvarteret Linden låter som något för dig.

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Frågor & svar

  Ansgarsgården

  I Ansgarsgården bygger vi fyra charmiga lägenheter anpassade till de förutsättningar som det fina gamla huset ger oss.

  Utsidan av huset skall vara så orörd som möjligt. En av lägenheterna har en egen ingång från husets östra gavel. Samtliga lägenheter får en speciell utformning. De två treorna på entréplan har dubbeldörrar ut till balkongen och separata kök. En av de rejäla tvåorna på plan två har fönstersmygar och den andra snedtak, sovloft och en egen liten vind. Insidans ytor är tänkt att följa intrycket av husets utsida. Golven har t ex enstavig, vitpigmenterad och mattlackerad ekparkett. Innerdörrarna är enspegliga och foder och golvlister är i allmogestil. I köket har vi valt Vedums Karin vit med ett vitrinskåp samt belysningsbotten under överskåpen. Vitvarorna är rostfria. Golven i badrummet och hallen är av marmorinspirerad klinker. Badrumsmöbel är grå och i samma stil som köksluckor och innerdörrar.

  En separat materialbeskrivning finns för dessa lägenheter.

  Observera att det inte finns hiss i detta hus.

  Gemensamma utrymmen

  På entréplan i hus 3 finns en liten gästlägenhet som medlemmarna i Kvarteret Linden 1 och 2 kan hyra för 400 kr/dygn.

  Högst upp i hus 1 finns en gemensam takterrass med en fantastisk utsikt över Ulricehamn och Åsunden. Till terrassen hör ett litet pentry och ett WC.

  Samtliga dessa utrymmen delas av de båda föreningarna.

  Parkering

  Etapp 2

  På parkeringsdäcket finns 17 bilplatser. Under hus 3 och parkeringsdäcket finns 24 bilplatser. Föreningen har fyra bilplatser som är utrustade med laddningsmöjlighet för elbil/laddhybrid som finns i garaget.

  På gården och i garaget finns ett antal cykelparkeringar.

  TILL TOPPEN