Tyresö

Kvarteret Skogsbacken

Kvarteret Skogsbacken

Drömmen som går i uppfyllelse prisvärt, centralt och naturnära

När du tänker på ditt drömboende vill du förmodligen ha allt och lite därtill. Lägenheten ska passa dig och din livssituation, det är viktigt att det finns bra skolor och fritidsaktiviteter i området, och att det är smidigt att ta sig till arbetet och city. Samtidigt bör det finnas bra utbud av butiker, service och socialt liv med bra urval av kaféer och restauranger. Visst låter det ganska perfekt? I Kvarteret Skogsbacken finns allt det där.

Vi på Hökerum Bygg skapar hem där du skall trivas. Kvarteret Skogsbacken består av 83 lägenheter i ett social område med gemensamma terrasser som binder ihop de tre huskropparna.

Arkitekthuset som ritat lägenheter har lagt stor vikt vid att få till välplanerade hem. Alla lägenheter har balkong eller uteplats.

Slutsålt
Pris
1 450 000 kr – 3 850 000 kr
Avgift
2 340 kr – 4 925 kr
Rum
1 – 4 rok
Storlek
30 – 77 m²
Antal bostäder
2
Byggstart
??
Inflyttning
Inflyttningsklart

Maria Jansson

Mäklare, Svensk Nyproduktion
Skicka e-post 072-157 05 28

Bilder

Läget

Hövdingahöjden ligger bara några minuters promenad från centrum!

Tyresö

I Tyresö vid Granängsvägen kommer vi att bygga tre hus med totalt 83 bostadsrätter. På innergården finns det en lekplats, ett gårdshus som föreningen äger tillsammans och gott om cykelparkeringar.

Natur och friluftsliv

Tyresö är framförallt en skärgårdskommun. En landtunga sträcker sig en bra bit ut i skärgården, vilket ger dig möjlighet att med bil eller buss ta dig ut till fina klippor, strandbad, båtliv och fiskemöjligheter. Från Kvarteret Skogsbacken finns härlig promenad och cykelväg på ca 3 km ner till sjösystemet vid Albysjön och Tyresö-Flaten med stora skogar i skyddat naturreservat. Dit är det bara några kilometer.

Idrott och motion

Här är det exceptionellt lätt att leva ett aktivt liv. Det finns möjligheter till både elitidrott och trivsam motion. I centrum hittar du Tyresövallen med tre fotbollsplaner, ishall och den nybyggda Aquarena. Tyresös golfbana erbjuder 18 hål och ligger centralt i Tyresö. Vill du bowla, gå på gym, spela tennis, ägna dig åt gymnastik eller rida? Här har du nära till nästan allt.

Kommunikationer

Tyresös kommunikationsnod ligger vid Tyresö centrum och alldeles nära din lägenhet. Här finns bussar in till Gullmarsplan, vilket tar ca 20 minuter. På drygt 30 minuter kör direktbussen in dig till Centralen eller så finns det buss åt andra hållet, till Handenterminalen. Det går även buss på Granängsvägen med busshållplats alldeles inpå knuten.

Skolor

Det finns gott om skolor för både små och stora barn alldeles i närheten. Här hittar du flertalet förskolor med olika inriktning som ger dig alla möjligheter att välja det som passar just ditt barn. Nybodaskolan, som ligger intill, är en grundskola med inriktning på idrott och musik. Tyresö gymnasium ligger inte lång bort.

Gemensamma utrymmen

Mellan hur 1 och 2 finns en gemensamhetslokal. Vi kallar det för gårdshuset, detta utrymme kan medlemmarna hyra för att ha kalas eller varför inte en trevlig grannfest.

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

TILL TOPPEN