Kvarteret Tallbacken

Anmäl intresse!

Nu har vi justerat priserna på de kvarvarande lägenheterna. Se nytt pris i lägenhetslistan.

Naturskönt läge i Gustavsberg

Brf Kvarteret Tallbacken 2 var färdigbyggt och klart för inflyttning i juni 2023 då fylldes de mesta av lägenheterna med liv. Tänk känslan av att flytta in i en nybyggd lägenhet som ingen bott i tidigare. Det finns några fina 1:or med sovalkov, 2 rok samt en fyra kvar till försäljning.

I Brf Kvarteret Tallbacken får du ett tryggt, varmt och välkomnande boende, genomtänkt in i minsta detalj. Våra hus är byggda för att vardagen skall vara smidig, med utrymme för njutning. Välplanerade kvadratmeter där livet får plats. I natursköna Ösby, i direkt anslutning till Ösby Träsk och dess strövområden erbjuder vi ett trivsamt boende för alla åldrar.

Kvarteret Tallbacken består av två bostadsrättsföreningar fördelade på fyra hus – totalt 92 lägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. Parkeringar och fin utemiljö för lek och umgänge finns precis utanför dörren.

Gustavsbergs centrum med dess bekvämligheter är bara ett stenkast bort och därifrån pendlar du enkelt in till Stockholm. Hamnen och havet ligger nära och bjuder in till både bad och båtliv.

Inflyttningsklart
Pris
1 650 000 kr – 3 950 000 kr
Avgift
4 064 kr – 7 026 kr
Rum
1 – 4 rok
Storlek
37 – 101 m²
Antal bostäder
43

Helen Jelbe

Mäklare, Bjurfors
Skicka e-post 070-782 00 93

Bostadsväljare

Här kan du enkelt klicka dig runt bland alla lägenheter i Brf Kvarteret Tallbacken 2.

Lägenhetslista

Här hittar du kvarvarande lägenheter i Brf Kvarteret Tallbacken 2. Det finns nu 1,5-or, 2-or och en 4 rok kvar till försäljning. Alla lägenheter har balkong eller uteplats. Så klart finns det också hiss i husen. Just nu har vi justerat priserna på kvarvarande lägenheter. Kolla in de olika lägenheterna för att hitta en lägenhet som passar just dig!

Filter

Sortera

Filtrerar på:

Bilder

Bilder från visningslägenheter.

Läget

Kvarteret Tallbacken har ett perfekt läge för dig som uppskattar att bo naturnära och samtidigt ha nära till kommunikationer, service och handel. Du promenerar ner till Gustavsbergs centrum på ca 10 minuter. Om du vill ta dig inåt Stockholm eller vidare ut i skärgården ligger busshållplatsen på promenadavstånd.

Service

I Gustavsbergs centrum, som ligger på ca 300 m gångavstånd eller 900 m bilväg, finns affärer, bank, apotek, frisörer, café och restauranger. Om du önskar ett större utbud kan du ta en sväng till Värmdö marknad och Värmdö köpcentrum. På promenadavstånd finner du Farstaviken och Gustavsbergs hamn med caféer, affärer och restauranger. I hamnen lever porslins- och keramikarbetet vidare med utställningar och butikshandel.

Fritid

Området är känt för sina vackra naturomgivningar med sin närhet till både hav och sjö. Här finns ett fantastiskt utbud av motionsspår, elljusspår och vandringsleder. I kommunen finns också stora möjligheter till inomhussporter. Med gångavstånd från Kvarteret Tallbacken ligger Gustavsbergsbadet med äventyrsbad, träningsbassäng, gym och träningslokal med ett stort utbud av aktiviteter.

Förskolor och skolor

I närområdet finns ett flertal förskolor att välja på. Skolan Lär bedriver verksamhet med förskola och skola upp till 5:e klass. Du har även Ösbyskolan som har klasser från F till 9. Högstadium finns även på Kvarnbergsskolan.

Kommunikationer

I Kvarteret Tallbacken finns plats för livet, nära naturen med bekvämt pendlingsavstånd till staden. Busshållplats finner du vid infarten till området.

Nära till mycket

 • 40 minuters bussresa Gustavsberg – Slussen/Stockholm
 • 25 minuters bilresa Gustavsberg – Slussen/Stockholm
 • 1 km till Gustavsberg centrum
 • 23 km till Stockholm

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Byggnation pågår

Inredningsvalen är nu stängda och byggnation av husen pågår för fullt.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Nuvarande status

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Karta

Intresseanmälan

Vi hoppas att Brf Tallbacken med dess natur- och centrumnära läge låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Frågor & svar

  Gemensamma utrymmen

  Kring husen finns gemensamma ytor med bord och pergola där man kan umgås med sina grannar och vänner. Det finns också små lekplatser för de mindre barnen. I den terrasserade sluttningen upp mot tallbacken finns sittvänliga murar. Ett gångstråk går genom kvarteret och upp genom tallbacken för att fortsätta ner mot Gustavsbergs centrum.

  Öster om hus D kommer det anläggas en lekplats för lite större barn. Cykelparkeringar finns på flera platser i kvarteret.

  Molokar för sophantering finns utanför hus C och hus B. Dessa delas av båda föreningarna.

  Parkering

  Brf Kvarteret Tallbacken 1 har totalt 43 bilplatser. Det är tio markparkeringar samt 33 i garage, varav fem är utrustade med laddningsmöjlighet för elbil.
  På båda sidor om hus 2 finns även drygt 70 cykelparkeringar.

  Brf Kvarteret Tallbacken 2 har totalt 40 bilplatser. Det är tio markparkeringar och 30 garageplatser. Fyra platser är försedda med laddstolpe för elbil.

  TILL TOPPEN