Start_Kvarteret_Skogsbacken1_Webb.jpg
 
Logo_Kvarteret_Skogsbacken_Webb.png
 

Naturnära boende I ett levande centrum

Välkommen till Kvarteret Skogsbacken i Bollmora

Vi har byggstartat och inflyttning sker – våren/sommaren 2020

Anmäl ditt intresse här!

Drömmen som går i uppfyllelse prisvärt, centralt och naturnära

Balkong Skogsbacken Final WEBB.jpg

Snabbfakta

Försäljning pågår!

Byggstartat!

83 lägenheter

Inflyttning våren/´sommaren 2020

Granängsvägen, Tyresö

Mäklare, Svensk Nyproduktion

När du tänker på ditt drömboende vill du förmodligen ha allt och lite därtill. Lägenheten ska passa dig och din livssituation, det är viktigt att det finns bra skolor och fritidsaktiviteter i området, och att det är smidigt att ta sig till arbetet och city. Samtidigt bör det finnas bra utbud av butiker, service och socialt liv med bra urval av kaféer och restauranger. Visst låter det ganska perfekt? I Kvarteret Skogsbacken finns allt det där.

Vi på Hökerum Bygg skapar hem där du ska trivas, oavsett om du bor själv, eller har familj. Just nu planerar vi för byggstart av Kvarteret Skogsbacken i centrala Tyresö. Det blir totalt 83 moderna lägenheter i ett socialt område med gemensamma terrasser som binder ihop de tre huskropparna.

Arkitekthuset som ritat lägenheterna har lagt stor vikt vid att få till välplanerade hem. Alla lägenheter har antingen egen terrass eller balkong som kan byggas om till uterum. Förråd och parkeringsmöjligheter finns i markplan.

 bostadsväljare

Ta en tur runt Kvarteret Skogsbacken med vår bostadsväljare och se var i huset respektive lägenhet ligger, du kan även rotera runt husen för att se från olika vinklar.

Välkommen in!

Lägenheterna

Allt ifrån välplanerade ettor på 30 m² till stora rymliga sexrummare på 116 m². Alla lägenheter kommer antingen att ha en egen uteplats eller balkong.

För en fullständig beskrivning av huset och lägenheternas grundstandard klicka här.

Intresseanmälan

Vi hoppas att Kvarteret Skogsbacken låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

Ni får tre rum och kök, men betalar bara för två*

Vad vill du använda ditt extra rum till?

Ordning och reda på hemmakontoret?

Kreativt kaos i syateljen?

Eller kanske bara sjunka ned i fåtöljen och dra pläden över benen i biblioteket?

*= Vi ger er mer prisvärda lägenheter till ett avsevärt lägre kvadratmeterpris jämfört med nyproducerade lägenheter i samma område.

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

Läget

 
 

Tyresö

I Tyresö vid Granängsvägen kommer vi att bygga tre hus med totalt 83 bostadsrätter. Fastigheterna är utrustade med hiss och våra tre hus är sammanhållna av gemensamma terrasser. På innergården finns det en lekplats, ett gårdshus som föreningen äger tillsammans och gott om cykelparkeringar.

Natur och friluftsliv

Tyresö är framförallt en skärgårdskommun. En landtunga sträcker sig en bra bit ut i skärgården, vilket ger dig möjlighet att med bil eller buss ta dig ut till fina klippor, strandbad, båtliv och fiskemöjligheter. Från Kvarteret Skogsbacken finns härlig promenad och cykelväg på ca 3 km ner till sjösystemet vid Albysjön och Tyresö-Flaten med stora skogar i skyddat naturreservat. Dit är det bara några kilometer.

Idrott och motion

Här är det exceptionellt lätt att leva ett aktivt liv. Det finns möjligheter till både elitidrott och trivsam motion. I centrum hittar du Tyresövallen med tre fotbollsplaner, ishall och den nybyggda Aquarena. Tyresös golfbana erbjuder 18 hål och ligger centralt i Tyresö. Vill du bowla, gå på gym, spela tennis, ägna dig åt gymnastik eller rida? Här har du nära till nästan allt.

Kommunikationer

Tyresös kommunikationsnod ligger vid Tyresö centrum och alldeles nära din lägenhet. Här finns bussar in till Gullmarsplan, vilket tar ca 20 minuter. På drygt 30 minuter kör direktbussen in dig till Centralen eller så finns det buss åt andra hållet, till Handenterminalen. Det går även buss på Granängsvägen med busshållplats alldeles inpå knuten.

Skolor

Det finns gott om skolor för både små och stora barn alldeles i närheten. Här hittar du flertalet förskolor med olika inriktning som ger dig alla möjligheter att välja det som passar just ditt barn. Nybodaskolan, som ligger intill, är en grundskola med inriktning på idrott och musik. Tyresö gymnasium ligger inte lång bort.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Mellan hus 1 och 2 kommer vi att bygga en gemensam lokal. Vi kallar det för övernattningslägenhet för vi tror att detta blir ett rum som medlemmarna hyr för övernattningar, födelsedagar, barnkalas eller varför inte ha en riktig grannfest här.

 
Gårdshuset_webb.jpg
 

PARKERING

Under husen byggs två garage med 30 parkeringsplatser samt 14 parkeringsplatser utomhus vikta till Kvarteret Skogsbacken. Garageplatserna kommer troligtvis att kosta 800 kr/månad inklusive moms och parkeringsplatserna utomhus kommer troligtvis kosta 300 kr/månad. Parkeringarna hyrs ut till föreningens medlemmar. Dessa följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett separat hyresavtal. Observera att föreningen äger rätt att justera hyran för parkeringsplatserna (t.ex. beroende på efterfrågan). Mindre justeringar av ytor och antal p-platser kan bli aktuella i samband med finplaneringen.

Parkering_webb.jpg

Säljprocessen

Försäljningen av Kvarteret Skogsbacken startar våren 2018 och sköts av Svensk Nyproduktion. Vi har byggstartat och räknar med inflyttning under våren/sommaren 2020.

Inredningsval bestäms vid ett personligt möte med en inredningsansvarig från Hökerum Bygg.

Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag.

I samband med att du skriver ett bindande förhandsavtal på en bestämd lägenhet, betalas ett förskott. Ungefär sex månader innan inflytt betalas en handpenning om 10% på köpeskillingen. Från den summan dras förskottet som redan har betalats in, om man som kund har haft ett avtal innan byggstart. Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt.

Om du är intresserad av en garageplats är det bra att anmäla detta till Svensk Nyproduktion i ett tidigt skede. Avtal gällande garageplatser skrivs separat.

 
lgh 124_Webb.jpg
 

KOntakt

Gulsah och Anna kan det mesta om Kvarteret Skogsbacken

Svensk Nyproduktion hjälper till med alla avtal för Kvarteret Skogsbacken. De hjälper dig självklart också med försäljning av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag!

 
 
SNP+Logga.jpg

Rosenborgsgatan 12

169 74 Solna

Vägbeskrivning

Tel: 08 - 120 165 40

EN EGEN HANTVERKARE!

 
Test2.jpg
 

En av betongens nackdelar är att det krävs lite extra utrustning och kraft för att borra upp krokar, gardinstänger och annat i väggar och tak.

För att göra det lite lättare för dig som kund att komma till rätta i lägenheten erbjuder vi två timmars kostnadsfri snickarhjälp. Ett par veckor efter att du har flyttat in i din lägenhet kan du få hjälp med sånt där som så lätt blir liggande och ska göras ”en annan dag”.

En bokningslista för snickarhjälpen kommer finnas tillgänglig i samband med att alla har tillträtt sina lägenheter i det hus/den etapp som din lägenhet tillhör. Sen är det bara för dig att hålla dig hemma på avtalad tid och vara redo som arbetsledare. Snickaren har med sig vanliga verktyg och du själv fixar skruvar, plugg och annat material som du vill ha hjälp med att montera.