Hållbarhetskoordinator

Rollen som Hållbarhetskoordinator passar dig som trivs i en roll där du har många kontaktytor inom bolaget och har stor möjlighet att påverka din roll. Din huvuduppgift är att operativt driva vårt hållbarhetsarbete som står högt upp på vår agenda. Du arbetar tätt tillsammans med vår Hållbarhetschef och tillsammans ansvarar ni för att driva bolagets viktiga hållbarhetsarbete framåt.

Du erbjuds

Om rollen

I rollen som hållbarhetskoordinator hos oss har du en central roll genom att stötta och engagera hela verksamheten i det operativa hållbarhetsarbetet. Du har en nyckelroll i vårt Hållbarhetsråd där du är den som leder, sammankallar och håller struktur. Du kommer att vara ett administrativt stöd genom att ta fram rutiner, implementera nya arbetssätt, ta fram mål och nyckeltal för verksamhetens hållbarhetsarbete. Omvärldsbevakning kommer att vara en viktig del av ditt arbete.

Vem är du?

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbete med andra. Du är analytisk, strukturerad och har en god planeringsförmåga i ditt arbete. Du har ett starkt engagemang för hållbarhetsfrågor och bidrar med din kompetens inom området. Du delar våra värderingar som är affärsmässiga, hållbara, stolta, visionära och inspirerande.

Vi söker dig som har

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten alt. vill ansöka direkt så skickar du in ett personligt brev samt CV/Meritförteckning till:

Anneli Olausson

HR-chef
Skicka e-post 0321-687104

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 30 november 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande – så vänta inte med din ansökan.

Vi väljer Byggkurage, läs mer här!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.