Platschefer

I rollen som platschef har du huvudansvaret för produktionen i projektet. Du planerar och genomför projektet inom fastställd ekonomisk ram och tidplan.

Du arbetar i team bestående av Arbetschef, Arbetsledare, Projektledare och med stöd av Projektinköpare. Inom projektet har du det fulla ansvaret för samtliga aktiviteter på arbetsplatsen och du förväntas utöva ett ledarskap utifrån Hökerum Byggs värderingar och värdegrund.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen är att:

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Flerårig erfarenhet som arbetsledare eller platschef med planering av byggproduktion är meriterande. Byggteknisk utbildning på lägst högskolenivå eller motsvarande praktisk erfarenhet är ett krav. Du har kompetens och är erfaren inom ditt område, d.v.s. betong, anläggning och/eller husbyggnad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en förmåga att överblicka helheten och är duktig på att planera och organisera projekt. Som person är Du strukturerad, ansvarsfull och drivande. Du trivs i rollen som ledare och vill vara med och bidra till att dina medarbetare utvecklas och arbetar mot gemensamma mål. Du är en ansvarstagande entreprenör med en stark förmåga att styra mot uppsatta projektkrav. Du verkar för en god arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Att arbeta hos oss innebär

Att man ställer sig positiv till att arbeta på annan arbetsort. Du kommer att vara stationerad på vårt nya Stockholmskontor eller i Ulricehamn. Våra projekt sträcker sig från Uppsala i norr ned till Malmö i söder – när man jobbar långt hemifrån väljer de flesta att arbeta 4-dagars vecka.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten alt. vill ansöka direkt så skickar du in ett personligt brev samt CV/Meritförteckning till:

Anneli Olausson

HR-chef
Skicka e-post 0321-687104

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 31 december 2021.

Vi väljer Byggkurage, läs mer här!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.