Projektledare

I rollen som projektledare har du ett av våra viktigaste uppdrag. Du har huvudansvaret för att driva våra projekt från tidig projektering till färdigställande. Du är den som är ansvarig för ekonomi och tidplan i dina tilldelade projekt.

Inom projektet har du den samordnande funktionen mellan våra avdelningar internt såväl som med externa konsulter.

Du arbetar i team bestående av Arbetschef, Platschef, Arbetsledare och med stöd av Projektinköpare.

Huvudsakliga arbetsuppgifter i rollen är att:

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig med relevant utbildning såsom högskoleingenjör inom bygg eller annan likvärdig ingenjörsutbildning, alternativt om du har en längre arbetslivserfarenhet från projekt-/platsledning inom bygg. Egenskaper som vi ser som viktiga för att trivas i denna roll är att vara strukturerad, noggrann, analyserande och inneha ett stort fokus på framförhållning, planering och samordning.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten alt. vill ansöka direkt så skickar du in ett personligt brev samt CV/Meritförteckning till:

Anneli Olausson

HR-chef
Skicka e-post 0321-687104

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 31 december 2021. Urval och rekrytering kommer att ske löpande – så vänta inte med din ansökan.

Vi väljer Byggkurage, läs mer här!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.