Start_Lillys_Kvarter2_Webb.jpg
 
Logo_Lillys_Kvarter_Webb.png
 
 
Lillys - Nytt pris.png

LILLYS KVARTER I HÄSSELBY – KÖP TILL RÄTT PRIS

Nu finns det nya stora fyror/femmor i projektet!

Inflyttning sommaren 2020

Anmäl ditt intresse här!

 

FLYTTA IN I FRAMTIDEN!

Karrlijan_Cam1CornerLight_webb.jpg

Snabbfakta

109 lägenheter

Inflyttning sommaren 2020

Lövkojsgränd, Hässelby Villastad

Två visningslägenheter finns

Mäklare Svensk Fastighetsfömedling, Vällingby

I Hässelby Villastad bygger vi bostadsrättsföreningen Lillys Kvarter. Ett unikt bostadsområde som redan på planeringsstadiet blivit nominerat i kategorin Future Project i den världsomspännande arkitekturtävlingen WAN Awards. Här skapas hem för familjer med fokus på hållbarhet, umgänge och social samvaro.

I Brf Lillys Kvarter finns en blandning av lägenhetstyper - allt från välplanerade ettor på 33 m² till den generösa femman på 104 m² (och två balkonger samt en terrass på 145 m²).

Vi har tillsammans med en av våra favoritarkitekter, Kirsh och Dereka, jobbat för att lägenheterna ska tilltala så många som möjligt, såväl ungdomar som flyttar till sin första lägenhet, barnfamiljer som vill bo nära skolor, service och kommunikation, samt de som vill sälja sin villa för att få ett mer lättskött boende.

Undrar du över något är ni självklart välkomna att höra av er till oss eller till våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling.

Lägenheterna

Det första man slås av i Brf Lillys Kvarter är de svallande stora balkongerna. När du botaniserar bland lägenheterna kommer du att upptäcka att det finns många unika planlösningar att välja bland.

För en fullständig beskrivning av huset och lägenheternas grundstandard klicka här.

 
 

Intresseanmälan

Vi hoppas att Lillys Kvarter låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF.

Läget

Hässelby Villastad – Nära både grönområden och service

 
 

Fritid

I Hässelby finns vackra grönområden, promenadstråk och bad- och båtliv vid Mälarens strand. Här finns ett bra utbud av strövområden, idrottsplatser och motionsspår som även anpassas till vinteraktiviteter såsom skidspår, pulkabackar och isbanor.

Kommunikationer

Med bussen tar man sig snabbt till Hässelby Tunnelbanestation och till Spånga eller Barkarby för vidare resa med pendeltåg in till Stockholms City. Resan tar ca 45 minuter. Med bil tar resan in till Stockholms centrala delar ca 25 minuter.

Service

I direkt närhet, på andra sidan gatan, finns Åkermyntans Centrum med ett bra utbud av butiker och service. Där finns vårdcentral, apotek, bibliotek, matbutiker, restauranger och konditori. För dig som vill pynta din balkong eller uteplats ligger en trädgårdshandel alldeles inpå knuten.

På kort avstånd finns Vällingby Centrum med ett 100-tal butiker. Här hittar man allt från mode och inredning till elektronik & hemmafix. Hässelby har flera förskolor, skolor och fritidshem. Flera ligger i Hässelby Villastad.

Läget

Lillys Kvarter ligger strategiskt placerat, i Hässelby Villastad, ca 15 km nordväst om Stockholms City.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Bilplatser, förråd och cykelförvaring

Under husen i Lillys Kvarter byggs ett garage med plats för 89 bilar, varav 10 är utrustade med laddningsmöjlighet för elbil. Månadshyran för en vanlig bilplats är 1 150 kr och för en elbilsplats 1 400 kr. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar och följer inte lägenheterna utan tecknas med ett separat hyresavtal.

Observera att föreningen äger rätten att justera hyran (t ex beroende på efterfrågan). Mindre justeringar av ytor och antal bilplatser kan bli aktuella i samband med finjustering.

I källarplan finns också lägenhetsförråd samt plats för cykelförvaring.

Innergård

Den gemensamma innergården kommer att förses med sittmöbler, lekyta för barn och planteringar. Här blir en skön plats för lek och avkoppling nära hemmet.

Parkering_webb.jpg

Arkitektens ord

” Husen formar ett kvarter med gemensam gård ovan ett underbyggt garage. På gården skapas ytor för samvaro, småbarnslek, odling och picknickplats. Öppningar i kvarteret finns dels mot åkermyntans centrum där kvarteret angörs. Mot väster öppnar sig kvarteret mot parkrummet och mot söder finns en öppning mellan huskropparna där solljuset tar sig in på gården. De långa horisontella huskropparna gestaltas med svepande balkongband runt om husen som förstärker horisontaliteten och kvarterts former. Balkongernas fronter kompletteras med en stående träpanel som ger husen en inbjudande känsla av inre värme. Lägenheterna är planerade för att skapa stora rum på liten yta.”

/John och Dereka Kirsh

 

Säljprocessen

Försäljningen av Brf Lillys Kvarter startade i december 2017 och sköts av Svensk Fastighetsförmedling. Vi byggstartade augusti 2018 och räknar med inflyttning sommaren 2020.

Eventuella inredningsval sker via telefon med inredningsansvarig från Hökerum Bygg.

Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag.

I samband med att ett bindande förhandsavtal skrivs på en bestämd lägenhet, betalas ett förskott på 50 000 kr (för 1-2 rok) eller 75 000 kr (för 3-4 rok). 6 månader innan inflytt betalas en handpenning på 10% av köpesumman. Från den summan dras förskottsavgiften, som redan har betalats in. Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt. Resterande insats, eventuella tillval och den första månadsavgiften betalas i samband med tillträdet. Ungefär en månad innan tillträdet skickas fakturorna ut. Observera att insatsen och månadsavgiften betalas direkt till föreningen. Hökerum Bygg fakturerar eventuella tillval.

Om du är intresserad av en parkeringsplats är det bra att anmäla detta till Svensk Fastighetsförmedling i ett tidigt skede. Du ska också anmäla intresse ifall du vill ha en parkeringsplats med laddningsmöjlighet. Hyresavtal gällande parkeringar skrivs separat.

 
lgh 433_Webb.jpg
 

KOntakt

Anders och Henrik kan nästan allt om Brf Lillys Kvarter

Svensk Fastighetsförmedling hjälper till med alla avtal för Brf Lillys Kvarter. De hjälper dig självklart också med försäljning av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag!

 
Kontakt_1.jpg

Anders Öberg

Fastighetsmäklare
anders.oberg@svenskfast.se
Tel: 08-505 322 02

Kontakt_3.jpg

Henrik Fällman

Fastighetsmäklare
henrik.fallman@svenskfast.se
Tel: 08-505 322 06

 
 

Svensk Fastighetsförmedling

Pajalagatan 19

162 05 Vällingby.

Tel: 08-505 322 00

 

EN EGEN HANTVERKARE!

 
Test2.jpg
 

När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars snickarhjälp.

I ett betonghus kan det krävas lite extra utrustning och kraft för att få upp krokar, gardinstänger och annat på väggar och tak.

För att göra det lite enklare för dig att komma till rätta i ditt nya hem bjuder vi därför på 2 timmars snickarhjälp. Ett par veckor efter att du har flyttat in i din lägenhet kan du få hjälp med det som kan vara svårt för dig men enkelt för proffset.

Allt du behöver göra är att fundera på vad du behöver ha hjälp med, ordna med material (krokar, skruvar etc.) och vara hemma när vi kommer. En bokningslista för snickarhjälpen kommer finnas tillgänglig i respektive hus när alla har tillträtt sina lägenheter.