Linneas Utsikt_171116_webb.jpg
 
 
Logo_Linneas_Utsikt_Webb.png
 
 

Mycket trevligt boende med härliga lägenheter i Sävja

85 000 – 220 000 i rabatt!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL ERBJUDANDET!

 

VÄLKOMMEN HEM TILL LINNEAS UTSIKT!

Balkong med utsikt innergård DSC_6752_webb.jpg

Snabbfakta

121 bostadsrätter

Inflyttning direkt

Visningslägenhet finns

Ölandsresan 3, Sävja, Uppsala

Mäklare, Riksmäklaren Uppsala

Stadsmässigt - men ändå hemtrevligt och familjärt.

Vi på Hökerum Bygg har färdigställt vårt första projekt i Sävja. Tillsammans med arkitektkontoret Kirsh och Dereka har vi hittat en uttrycksform för Brf Linneas utsikt som vi är väldigt förtjusta i. Det mjuka träet, kubismen och variationen i höjd och form gör kvarteret spännande och inbjudande. I husen finns både gym, bastu, gästrum och hobbyrum till föreningens medlemmar. Här finns också en fantastisk terrass på taket till hus 2. Den gör att tankarna lätt vandrar till sköna semesterhotell lite längre söderut än Uppsala. Lägenheterna finns i storlekar från 34 och upp till 101 kvm.

Vi hoppas att ni hittar all information ni söker om Linneas Utsikt på denna sida och i vår bofaktabroschyr. Men undrar ni över något är ni självklart välkomna att höra av er till oss på Hökerum Bygg eller till våra mäklare på Riksmäklaren i Uppsala.

Lägenheterna

För en fullständig beskrivning av huset och lägenheternas grundstandard klicka här.

Intresseanmälan

Vi hoppas att Linneas Utsikt låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

Studenter i uppsala!

Vad sägs som en lägenhet med låg boendekostnad och eget gym? 

Läget

Sävja - för dig som älskar natur och vill ha nära till staden!

 
 

Läget

Sävja ligger cirka 6 km sydost om centrala Uppsala. Området är känt för sina vackra naturomgivningar, och möjlighet till ett rikt friluftsliv, samtidigt som du har närhet till stadens komfort. Från Linneas Utsikt tar det omkring tio minuter med bil till centrum. Området ligger även strategiskt placerat i förhållande till E4:ans påfarter som tar dig norr- och söderut. Det finns mycket bra bussförbindelser genom flera linjer med täta turer. Busshållplatsen ligger precis intill våra hus. För den som gillar att cykla finns belysta cykelbanor till city.

Service

Här har du allt du kan behöva i din vardag inom gångavstånd. Inom räckhåll hittar du ICA Supermarket, vårdcentral, apotek, bibliotek, flertalet förskolor samt grundskola.

Fritid

För den som gillar skogen kan man snabbt förflytta sig till vildmarken i naturreservatet Lunsenskogen. Här passerar Upplandsleden över barrskogsklädda marker, som vintertid blir till fina skidspår. Vill man stanna och övernatta finns Lunsentorpet som ligger i en glänta inne i skogen.

Mera träning utomhus kan du få, till exempel finns ett utegym vid Sävja IP. I närbelägna Sunnersta finns Sunnerstabacken som vintertid erbjuder både skidåkning och pulkabacke. Andra fritidsaktiviteter som finns nära är skridskor, bad, fiske och segling vid populära koln.

I södra delen av Sävja ligger Linnes Sävja som är ett 1700-talsmuseum med anor från Carl von Linnes tid. Museet är ett tidigare boningshus där det sommartid erbjuds såväl konstutställningar som konserter och andra aktiviteter. För barnen finns både hästar, får, hund och höns att bekanta sig med.

Välkommen till Sävja och Brf Linneas Utsikt!

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Gym, bastu, hobbyrum, en härlig innergård och en fantastisk takterrass!

Ovanstående saker är sådant ni äger tillsammans i Brf Linneas Utsikt. Gym, bastu och hobbyrum ligger i källarplan på hus fem. Gemensamt för alla husen är den härliga innergården, med både lekyta för barn, odlingslådor som du kan hyra för egen odling och en grillplats med sittplats för gemenskap.

Kalasrum och gästrum

På plan 5 i höghuset finns det ett föreningsrum som vi kallar för kalasrummet. Rummet har en liten köksdel och en toalett. Direkt från kalasrummet kommer man ut till den stora gemensamma takterrassen. Här får man känslan av att livet blir grönare och skönare ovanifrån.

På entréplan i höghuset finns det två gästrum där man som medlem i föreningen kan boka in sina vänner. Föreningen tar initialt en avgift på hundralapp per rum och natt.

 
 

Säljprocessen

Försäljningen av Brf Linneas Utsikt pågår och sköts av Riksmäklaren i Uppsala. I september 2018 flyttade de första köparna in. Samtliga hus är nu färdigställda och om du vill kan du flytta in redan i morgon eller när det passar dig.

Det finns fortfarande lediga garage- eller parkeringsplatser. Hyresavtal gällande parkeringar/garageplatser skrivs separat.

 
Hus 1_2_5_webb.jpg
 

KOntakt

Carolina kan nästan allt om Brf Linneas Utsikt

Riksmäklaren i Uppsala hjälper till med alla avtal för Brf Linneas Utsikt. De hjälper dig självklart också med försäljning av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag!

 
RM_logo_blue.png

Riksmäklaren
Tel: 018-13 98 50
Skolgatan 33 B, Uppsala