Studenter i Uppsala

iStock_000048867494_Large_Webb.jpg

Vad sägs som en lägenhet med låg boendekostnad och eget gym?

Kanske är inte det första du som studerar tänker på att köpa din egen bostadsrätt, men får du den möjligheten är det förmodligen det bästa du kan göra rent ekonomiskt.

Nu är det köparens marknad i Uppsala. Vi bostadsbyggare har fått göra vårt yttersta för att erbjuda ett prisvärt boende. I Linneas Utsikt har vi prissänkt lägenheterna, som redan från start var riktigt prisvärda. Nu kan du köpa en  nyproducerad tvåa med stor balkong för 1 690 000 kr med en månadsavgift till föreningen om 2 875 kr. Det gör att din boendekostnad per månad ligger under 4 500 kr. Det är betydligt mindre än vad de allra flesta betalar för att hyra en liten etta i Uppsala! Alla lägenheter har dessutom en egen stor balkong eller uteplats.

Nu ska vi krydda lite extra: Föreningen har nämligen ett eget gym där medlemmarna tränar helt gratis. Lägg där till att det finns en stor gemensam takterrass och ett fint övernattningsrum att hyra och ett kalasrum.

Kan du hitta ett bättre studentboende?

 
shutterstock_421475491_Webb.jpg

Boendekostnad 4 408 kr

I Linneas Utsikt har vi prissänkt lägenheterna, nu kan du köpa en nyproducerad tvåa med stor balkong med insats från 1 690 000 kr och månadsavgift på 2 875 kr.

Eget gym & bastu

Föreningen har ett eget gym där alla boende tränar helt gratis. Dessutom finns gästrum, kalasrum, hobbyrum, en härlig innegård och en fantastisk gemensam terrass!

Hokerum Bygg Visualisering Gym_jpeg_Webb.jpg
Terrass 2_webb.jpg

Fantastisk takterrass!

I stan får man betala dyrt för att hänga på en takterrass, här ingår den i månadsavgiften.

Miljövänligt

Från Linneas Utsikt cyklar du till universitetet på 25 min! Vill du ta bussen, hållplats finns precis utanför husen.

Kolla cykelkartan här!

iStock_000061498274_Large_Webb.jpg