Start_Norra_Missionen_Webb.jpg
 
Logo_Norra_Missionen_Webb.png
 

Kvarteret Norra Missionen i Tranås

Anmäl ditt intresse här!

Norra Missionen

Norra Missionen_Flygvy_190206 WEBB.jpg

Snabbfakta

66 lägenheter

Försäljning pågår

Byggstartat

Inflyttning sommaren 2020

Nygatan och Östra Järnvägsgatan Tranås

Mäklare: Svensk fastighetsförmedling

Våren 2019 startade byggnationen av Kvarteret Norra Missionen i Tranås. Här bygger vi moderna lägenheter utmed Nygatan/ Östra Järnvägsgatan i centrala Tranås. Rejäla, inglasade balkonger, en mysig innegård, hiss och garage under husen gör det till ett mycket bekvämt och härligt boende.

I Brf Norra Missionen finns en blandning av lägenhetstyper- allt från välplanerade ettor på 28 m² till den generösa femman på 124 m².

Försäljningen har tidigare skett via Pålssons Bygg , men från och med 21 januari 2019 är det Hökerum bygg som äger och driver projektet.

Välkommen att anmäla ditt intresse för projektet!

Lägenheterna

I Norra Missionen finns allt från mysiga tvåor – till rymliga fyror. Gå vidare till lägenhetslistan för mer information!

Intresseanmälan

Vi hoppas att Norra Missionen låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

Läget

 
 

Läget

Välkommen hem till Brf Norra Missionen mitt i Tranås stadskärna. Bostäderna kommer att uppföras på tomten i hörnet mellan Nygatan och Östra Järnvägsgatan.

Med bara ett stenkast ifrån bostaden finner du shopping, torghandel, restauranger och gallerier.

I Tranås finns det något för alla åldrar, ishall, simhall, skatepark, golfbana, multisportbana, motocrossbana eller varför inte en promenad till småbåtshamnen och doppa båten eller fötterna direkt i den härliga sjön Stommen. Du finner även ett av Sveriges längsta elljusspår, perfekt för en härlig runda ute i naturen.

Gemensamma utrymmen

På första plan i hus 2 kommer det att finnas en övernattningslägenhet som kan hyras för övernattande gäster eller om man inte får plats med födelsedagskalaset i sin egna lägenhet.

PARKERING 

Under huset byggs ett garage med ett 40-tal platser. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte med lägenheterna utan tecknas genom ett separat hyresavtal. En garageplats kostar 300 kr/månad.

Observera att föreningen äger rätt att justera hyran, till exempel beroende av efterfrågan. Mindre justeringar av ytor och antal p-platser kan bli aktuella i samband med finplaneringen.

Parkering_webb.jpg

Säljprocessen

Försäljningen av Brf Norra Missionen pågår och sköts av Svensk Fastighetsförmedling. Vi byggstartade i april 2019 och vi räknar med inflyttning juni 2020.

Eventuella inredningsval sker via telefon med inredningsansvarig från Hökerum Bygg.

Senast tre månader innan inflyttning får du exakt inflyttningsdag.

I samband med att du skriver ett bindande förhandsavtal på bestämd lägenhet, betalas ett förskott på 10 procent av köpesumman. Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt. Resterande insats, eventuella tillval och den första månadsavgiften betalas i samband med tillträdet. Ungefär en månad innan tillträdet skickas fakturorna ut. Observera att insatsen och månadsavgiften betalas direkt till föreningen. Hökerum bygg fakturerar eventuella tillval.

Om du är intresserad av en garageplats är det bra att anmäla detta till Svensk Fastighetsförmedling i tidigt skede. Avtal gällande garageplatser skrivs separat.

 
Norra Missionen - 04.jpg
 

KOntakt

Svensk Fastighetsförmedling kan det mesta om Norra Missionen

Svensk fastighetsförmedling kan det mesta om Kvarteret Norra Missionen.

Svensk fastighetsförmedling i Tranås hjälper till med alla avtal Patrik, Eddie och Matilda besvarar gärna dina frågor.