Start_Norra_Missionen_Webb.jpg
 
Logo_Norra_Missionen_Webb.png
 

Kvarteret Norra Missionen i Tranås

Anmäl ditt intresse här!

Norra Missionen

Norra Missionen_Flygvy_190206 WEBB.jpg

Snabbfakta

Försäljning pågår

Byggstart april 2019

66 lägenheter

Inflyttning sommar 2020

Nygatan & Östra Järnvägsgatan, Tranås

Mäklare, Svensk fastighetsförmedling

Våren 2019 startar byggnationen av Kvarteret Norra missionen i Tranås. Här ska vi bygga moderna lägenheter utmed Nygatan/Östra Järnvägsgatan i centrala Tranås. Rejäla, inglasade balkonger, en mysig innergård, hiss och garage under husen gör det till ett mycket bekvämt härligt boende. Vi bygger allt från ettor till femmor.

Fortfarande finns flera mycket fina bostäder till salu. Vår kompletta lägenhetslista med priser och planlösningar blir klar i februari 2019 och presenteras direkt på den här sidan.

Försäljningen har tidigare skett via Pålssons Bygg, men från och med 21 januari 2019 är det Hökerum Bygg som äger och driver projektet. Bilderna som visas på denna sida är framtagna av Pålssons Bygg.

Det är Svensk Fastighetsförmedling i Tranås som förmedlar bostäderna, precis som tidigare.

Välkommen att anmäla ditt intresse för projektet!

Lägenheterna

I Norra Missionen finns allt från mysiga tvåor – till rymliga fyror. Gå vidare till lägenhetslistan för mer information!

Intresseanmälan

Vi hoppas att Norra Missionen låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

Läget

 
 

Läget

Välkommen hem till Brf Norra Missionen mitt i Tranås stadskärna. Bostäderna kommer att uppföras på tomten i hörnet mellan Nygatan och Östra Järnvägsgatan.

Med bara ett stenkast ifrån bostaden finner du shopping, torghandel, restauranger och gallerier.

I Tranås finns det något för alla åldrar, ishall, simhall, skatepark, golfbana, multisportbana, motocrossbana eller varför inte en promenad till småbåtshamnen och doppa båten eller fötterna direkt i den härliga sjön Stommen. Du finner även ett av Sveriges längsta elljusspår, perfekt för en härlig runda ute i naturen.

Gemensamma utrymmen

På första plan i hus 2 kommer det att finnas en övernattningslägenhet som kan hyras för övernattande gäster eller om man inte får plats med födelsedagskalaset i sin egna lägenhet.

PARKERING 

Under huset byggs ett garage med ett 40-tal platser. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte med lägenheterna utan tecknas genom ett separat hyresavtal. En garageplats kostar 300 kr/månad.

Observera att föreningen äger rätt att justera hyran, till exempel beroende av efterfrågan. Mindre justeringar av ytor och antal p-platser kan bli aktuella i samband med finplaneringen.

Parkering_webb.jpg

Säljprocessen

Försäljningen av Brf Kvarteret Norra Missionen pågår och sköts av Svensk Fastighetsförmedling. Byggstart kommer ske i april 2019 och vi räknar med att inflyttning kommer ske juni 2020.

Inredningsval bestäms vid ett personligt möte ned en inredningsansvarig från Hökerum Bygg.

Senast 3 månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag.

Köp i ett tidigt skede!

I samband med att du skriver ett bindande förhandsavtal på en bestämd lägenhet, betalas ett förskott på 10 procent av köpesumman. Strax innan inflyttning skrivs upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan om grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förnedras somt att lägenheten utformas på angivet sätt.

Om du är intresserad av en garageplats är det bra att anmäla detta till Bjurfors i ett tidigt skede. Avtal gällande garageplatser skrivs separat.

 
Norra Missionen - 04.jpg
 

KOntakt

Svensk Fastighetsförmedling kan det mesta om Norra Missionen

Svensk fastighetsförmedling kan det mesta om Kvarteret Norra Missionen.

Svensk fastighetsförmedling i Tranås hjälper till med alla avtal Patrik, Eddie och Matilda besvarar gärna dina frågor.