Start_Osby_Sjopark_Webb.jpg
 
Ösby balkong blobb.png
Logo_Osby_Sjopark_Webb.png
 
 

Inflyttningsklart!

Anmäl ditt intresse här!

FANTASTISKA BOSTÄDER

Osby_camera5_final_HD_01_webb.jpg

Snabbfakta

73 bostadsrätter

Inflyttningsklart

Skogsbovägen 18-24, Gustavsberg

Visning av färdiga lägenheter

Mäklare, Bjurfors, Värmdö

I Brf Ösby Sjöpark har vi byggt lägenheter som vi själva verkligen vill bo i.

I föreningen finns ett övernattningsrum att hyra när man får långväga gäster på besök. Det finns också ett gym i ett av husen. Alldeles intill finns också kommunens utegym och en 4,5 kilometer lång vandringsled runt sjön inbjuder till härliga promenader. Till Gustavsbergs centrum tar man sig lätt till fots, en promenad på några hundra meter.

Vi hoppas att ni hittar all information ni söker om Ösby Sjöpark på denna sida och i vår bofaktabroschyr. Men om ni undrar över något är ni självklart välkomna att höra av er till oss på Hökerum Bygg eller till våra mäklare på Bjurfors Värmdö.

Lägenheterna

För en fullständig beskrivning av huset och lägenheternas grundstandard klicka här.

 
 

Intresseanmälan

Vi hoppas att Ösby Sjöpark låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

Läget

Gustavsberg - orten som bjuder på det mesta

Läget

Gustavsberg ligger ca 22 km öster om centrala Stockholm. Området är känt för sina vackra naturomgivningar med sin närhet till vatten överallt. Möjlighet finns till båtliv och sköna bad samtidigt som du har närhet till huvudstadens oändliga utbud.

Service

I Gustavsbergs centrum, som ligger på ca 300 m gångavstånd eller 900 m bilväg, finns affärer, bank, apotek, frisörer, café och restauranger. Om du önskar ett större utbud kan du ta en sväng till Värmdö marknad och Värmdö köpcentrum. På promenadavstånd finner du Farstaviken och Gustavsbergs hamn med caféer, affärer och restauranger. I hamnen lever porslins- och keramikarbetet vidare med utställningar och butikshandel. Det finns mycket bra kommunikationer både in till Stockholm (40 minuter bussresa till Slussen) och vidare ut till skärgården.

Klicka här för en situationsplan.

Fritid

På Värmdö i Gustavsberg är det lätt att skapa sig en aktiv fritid. Här finns ett fantastiskt utbud av motionsspår, elljusspår och vandringsleder. I kommunen finns stora möjligheter till inomhussporter såsom badminton, bågskytte, gymnastik, karate och handboll – möjligheterna är många. Är man intresserad av issporter finns uterink och konstfrusen bandybana. Vid ishallen finns även en tennisbana. Med gångavstånd från Ösby Sjöpark har du Gustavsbergsbadet med ett stort utbud av simskolor. Har du ett hästinresse så ta kontakt med Vision Häst Värmdö som är ett nätverk för alla hästälskare.

Förskolor och skolor

I närområdet finns ett flertal förskolor att välja på. Skolan Lär bedriver verksamhet med förskola och skola upp till 5:e klass. Du har även Ösbyskolan som har klasser från F till 9. Högstadium finns även på Kvarnbergsskolan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN 

Gästrum

Ett gästrum kommer finnas i hus 1. Här kan du som medlem i föreningen boka in dina vänner. Föreningen tar initialt en avgift på två hundra kronor per natt.

Gym

Ett fräscht gym byggs i hus 4, för den som vill träna inomhus.

Förråd

Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är belägna i hus 1, 2 och 4. Detta innebär att du kan få ditt förråd i ett annat hus än ditt eget. Lägenhet nr 122 har sitt förråd i lägenheten.

Parkering

Under hus 1 byggs ett garage med 9 platser. Hyran för garageplatserna är 1 250 kr/månad. Inom fastigheten kommer det även finnas 45 stycken utomhusparkeringar att hyra. Hyran per plats är 500 kr/månad. Sex av parkeringsplatserna är utrustade med laddstolpe för elbil, dessa kostar 800 kr/månad att hyra – elförbrukning tillkommer. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett eget hyresavtal.

Observera att föreningen äger rätten att justera hyran (t ex beroende på efterfrågan).

 
 

Säljprocessen

Försäljningen av Brf Ösby Sjöpark pågår och sköts av Bjurfors. Alla lägenheter är inflyttningsklara.

 
pVy7 LOW_Webb.jpg
 

KOntakt

Helen kan nästan allt om Brf Ösby Sjöpark

Bjurfors hjälper till med alla avtal för Brf Ösby Sjöpark. De hjälper dig självklart också med försäljning av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag!

 
Kontakt_2.jpg

Helen Jelbe
helen.jelbe@bjurfors.se
Tel: 070-782 00 93

Odelbergs Väg 13C, Gustavsberg
08 - 520 267 20