03_hokerum_bygg-bostadsratter_03.jpg

NÅGRA AV ALLA VÅRA PROJEKT

 

VI ÄR ALDRIG BÄTTRE än vårt senaste bygge. Våra gäster, och uppdragsgivare är de som ger oss ris eller ros – och feedback på hur väl vi byggt. Vi är i en ständigt pågående process för att alltid vara byggföretaget med de vassaste knivarna i lådan. Vi är aldrig nöjda, och lutar oss inte tillbaks och är nöjda. Det finns alltid saker att förbättra. Det bästa betyget vi kan få, är kunder som köpt lägenheter av oss tidigare, och sedan kommer tillbaka!

Ulricehamn

 
 

Det var i vår hemstad Ulricehamn som bostadsrättsbyggandet började för Hökerum Bygg. Från det att första huset i Åsunda Sjöstad stod klart 2004 till dess att lägenheten är inflyttad i Norra Stranden har vi producerat drygt 360 bostadrätter i Ulricehamn. Det är vi onekligen ganska nöjda med, med tanke på att det bor knappt 10 000 invånare i vår lilla stad.

Läs mer om våra tidigare Ulricehamns projekt 


BrfSkeppsträdgården-07795_webb.jpg

SKEPPSTRÄDGÅRDEN - MALMÖ

Centralt i Västra hamnen ligger Brf Skeppsträdgården. Kvarteret stod inflyttningsklart 2016/2017. Skeppsträdgården byggdes i två etapper med 87 respektive 78 bostäder. I entréplan finns lokaler för butiker och restaurangverksamhet. En grön, lugn innergård, fina takterrasser och ett gemensamt garage under kvarteret ger extra bekvämlighet till de som bor i kvarteret.


MAGASINET - LINKÖPING

Betong - utsökt formgiven och med stor omsorg om detaljerna gör oss oerhört stolta över Magasinet. Här ligger fokus på möten, hållbarhet, liv, kreativitet, lust och miljö. Magasinet är en del av bomässan Vallastaden 2017 i Linköping.

SNÄCKGÄRDSBADEN 1 - VISBY

Strax norr om Visby finns Gotlands högsta hus. Ståtliga Snäckgärdsbaden rymmer 62 lägenheter där alla har den inbyggda lyxen en jättestor egen balkong. Havet, klipporna, läget och alla fina mervärden i huset gör det till en riktig pärla!

Hok_Bygg_Referens_Nejlikan_01.jpg

NEJLIKAN 1 - BORÅS

Brf Nejlikan 1 med 81 lägenheter är Borås högsta hus. Lägenheterna var inflyttningsklara 2014. Den karaktäristiska höga byggnaden har förstärkt Borås siluett och gjort den aningen mer storstadsmässig. 

Hok_Bygg_Referens_Stationen_01.jpg

STATIONEN - HÄSSELBY STRAND

Vi antog utmaningen att bygga bostäder i direkt anslutning till ändhållplatsen på gröna linjens tunnelbana.  I början av 2015 stod Brf Stationen klart. Läget är kommunikationsmässigt perfekt. Tekniskt krävdes massor av oss. Vi är glada och stolta över resultatet!

ANKAPARKEN - MALMÖ

Mitt i Västra Hamnen har vi byggt Ankarparken med 107 bostadsrätter fördelade på sex hus. Det är ett lummigt kvarter bara ett stenkast från Turning Torso och den fina Ankarparken (föreningens namne!) som granne. På andra sidan Västra Varvsgatan finns Ica och flera butiker och restauranger. 

Hok_Bygg_Referens_Vattervyn_02.jpg

VÄTTERVYN - GRÄNNA

Det är inte självklart hur man ger plats för fler att bo i en idyll som Gränna. Brf Vättervyn 1- 3 ligger på infarten till centrum. Grännaberget ger stadga i bakgrunden och framför ligger Vättern och Visingsö som ett vackert smycke.