03_hokerum_bygg-bostadsratter_03.jpg

NÅGRA AV ALLA VÅRA PROJEKT

 

VI ÄR ALDRIG BÄTTRE än vårt senaste bygge. Våra gäster, och uppdragsgivare är de som ger oss ris eller ros – och feedback på hur väl vi byggt. Vi är i en ständigt pågående process för att alltid vara byggföretaget med de vassaste knivarna i lådan. Vi är aldrig nöjda, och lutar oss inte tillbaks och är nöjda. Det finns alltid saker att förbättra. Det bästa betyget vi kan få, är kunder som köpt lägenheter av oss tidigare, och sedan kommer tillbaka!

Ulricehamn

 
 

Det var i vår hemstad Ulricehamn som bostadsrättsbyggandet började för Hökerum Bygg. Från det att första huset i Åsunda Sjöstad stod klart 2004 till dess att lägenheten är inflyttad i Norra Stranden har vi producerat drygt 360 bostadrätter i Ulricehamn. Det är vi onekligen ganska nöjda med, med tanke på att det bor knappt 10 000 invånare i vår lilla stad.

Läs mer om våra tidigare Ulricehamns projekt 

BRF SÖDERTUVAN 1-3

Brf Södertuvan i Handen, Haninge kommun. 141 bostadsrätter som byggdes i tre etapper. Sista inflyttningen skedde 2017. John Kirsh har ritat projektet åt oss. Under husen ut mot Gamla Nynäsvägen finns ett parkeringsdäck. På gården mellan husen finns en lugn innergård med plats för lek.

BRF STADSTRÄDGÅRDEN I SOLLENTUNA

Genom en markanvisning tilldelades Hökerum Bygg marken för Brf Stadsträdgården i centrala Sollentuna. De båda sammanbyggda husen stod klara 2016 och har härliga gemensamma takterrasser högst upp. I entréplan finns två lokaler. Karakteristiskt för husen är de generösa balkongerna. Totalt har projektet 60 bostadsrätter.

MAGASINET - LINKÖPING

Betong - utsökt formgiven och med stor omsorg om detaljerna gör oss oerhört stolta över Magasinet. Här ligger fokus på möten, hållbarhet, liv, kreativitet, lust och miljö. Magasinet är en del av bomässan Vallastaden 2017 i Linköping.

SNÄCKGÄRDSBADEN 1 - VISBY

Strax norr om Visby finns Gotlands högsta hus. Ståtliga Snäckgärdsbaden rymmer 62 lägenheter där alla har den inbyggda lyxen en jättestor egen balkong. Havet, klipporna, läget och alla fina mervärden i huset gör det till en riktig pärla!

Hok_Bygg_Referens_Nejlikan_01.jpg

NEJLIKAN 1 - BORÅS

Brf Nejlikan 1 med 81 lägenheter är Borås högsta hus. Lägenheterna var inflyttningsklara 2014. Den karaktäristiska höga byggnaden har förstärkt Borås siluett och gjort den aningen mer storstadsmässig. 

STATIONEN - HÄSSELBY STRAND

Brf Stationen i Hässelby stod klart i början av 2015. Här har vi byggt bostäder samt lokaler och en ny entré till ändhållplatsen på Gröna linjens tunnelbana. Samverkan med flera olika aktörer samt extremt högt säkerhetstänk i och med placeringen av bostäder i direkt anslutning gjorde byggnationen mer komplex än vanligt.

BrfSkeppsträdgården-07795_webb1.jpg

SKEPPSTRÄDGÅRDEN - MALMÖ

Centralt i Västra hamnen ligger Brf Skeppsträdgården. Kvarteret stod inflyttningsklart 2016/2017. Skeppsträdgården byggdes i två etapper med 87 respektive 78 bostäder. I entréplan finns lokaler för butiker och restaurangverksamhet. En grön, lugn innergård, fina takterrasser och ett gemensamt garage under kvarteret ger extra bekvämlighet till de som bor i kvarteret.

ANKAPARKEN - MALMÖ

Mitt i Västra Hamnen har vi byggt Ankarparken med 107 bostadsrätter fördelade på sex hus. Det är ett lummigt kvarter bara ett stenkast från Turning Torso och den fina Ankarparken (föreningens namne!) som granne. På andra sidan Västra Varvsgatan finns Ica och flera butiker och restauranger. 

Hok_Bygg_Referens_Vattervyn_02.jpg

VÄTTERVYN - GRÄNNA

Det är inte självklart hur man ger plats för fler att bo i en idyll som Gränna. Brf Vättervyn 1- 3 ligger på infarten till centrum. Grännaberget ger stadga i bakgrunden och framför ligger Vättern och Visingsö som ett vackert smycke.