Selma

Anmäl intresse!

Selma – Hisingen

Vid Selma Lagerlöfs Torg, intill det nya Parkstråket med utsikt över både Parken, Skältorpskolan och Backadalen uppförs ett bostadskvarter på fyra till sex våningar. Kvarteret kommer att bestå av drygt 300 lägenheter avsedda främst för unga och studenter, ett BMSS-boende med 8 lägenheter samt ett antal olika gemensamhetslokaler för aktiviteter av olika slag i bottenvåningen. Lägenheter har stora glaspartier som tillsammans med de djupa fönsternischerna ger fantastiska boendekvalitéer. Huvudparten av bostäderna består av studiolägenheter med kokvrå men ett mindre antal 2 rums lägenheter finns även i kvarteret. 

Kommande hyresrätter
Rum
1 – 2 rok
Storlek
23 – 24 m²
Antal bostäder
313
Byggstart
Prel. Q2 2021
Inflyttning
Prel. Q1 2024

Bilder

I projektet har vi lagt stor vikt på den sociala hållbarheten. På byggnadens tak kommer det finnas en stor gemensam takterrass, på kvarterets innergård anläggs en bollplan och mot Skältorpsskolan finns ett antal olika sociala ytor med sittplatser och ett utomhusgym.

Karta

Intresseanmälan

Är du intresserad av en hyresrätt i Selma på Hisingen? Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss med löpande information hur projektet fortskrider.

    Vad är du intresserad av?

    Kontaktuppgifter

    TILL TOPPEN