Start_Ursviks_Torn_Webb.jpg
 
Logo_Ursviks_Torn_Webb.png
 
 

Ät kakan & behåll den!

Planerad byggstart Q2 2019

Planerad inflyttning Q2 2021

Anmäl ditt intresse här!

Högt torn, lågt pris!

13 våningar lekfull arkitekturglädje och ren livslust!

Med utmanande arkitektur och lekfulla vinklar reser sig Ursviks Torn och blickar stolt ut över omgivningarna. I Ursvik skapar vi ett framtidsboende för dig som gillar att utmana konventionerna –precis som vi. Här utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av områdets mest spektakulära nybyggnadsprojekt.

Ursviks Torns 132 bostäder innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från yteffektiva ettor till generösa fyror med dubbla balkonger och en fantastisk utsikt. Här kommer också finnas två härliga terrasser, en gemensamhetsterrass med grillplats och skönt häng på sjunde våningen och en med ett utomhusgym på våning tre. Här kan du alltså först träna för att sedan äta gott, allt med fin utsikt på köpet.

Brf Ursviks Torn förfogar även över ett antal fina lokaler som kommer hyras ut till olika verksamheter. Här finns möjlighet för företagare att driva både restaurang-, affärs- och kontorsverksamhet. Här ser vi framför oss att det i framtiden kan finnas Ursviks skönaste deli eller något trevligt café där frukostfrallorna inhandlas.

 
ursviks torn WEBB.jpg
 

Lägenheterna

En skön mix av olika lägenhetsstorlekar och unika planlösningar.

Här finns även två fina gemensamhetsterrasser och garage under huset.

För en fullständig beskrivning av huset och lägenheternas grundstandard klicka här.

Intresseanmälan

Vi hoppas att Ursviks Torn låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

 bostadsväljare

Ta en tur runt Ursviks Torn med vår bostadsväljare och se var i huset respektive lägenhet ligger.

Rotera runt husen för att se från olika vinklar. Du har även möjlighet att klicka på solstudie för att se hur solen rör sig under dygnet.

Välkommen in!

ta en rundvandring i ditt framtida boende! 

Kliv in i ditt framtida boende och få en första VR-upplevelse av Ursviks Torn. Här kan du se dig runt i en av våra fina och välplanerade 2:or. Vandra mellan rummen, ta bilder, plocka bort möblemang för att se mått, samt öppna upp modellen i helskärmsläge. I mobilen blir VR-upplevelsen komplett genom att vyn följer dina rörelser. Kliv in!

 
 

Läget

 
 

Ursviks Torn

Frågar man en mäklare vad som är viktigt att tänka på när man ska köpa ett boende får man oftast samma svar.

Läget, läget och läget.

Så det är extra roligt att kunna presentera ett av Ursviks bästa lägen i Ursviks Torn. Med kommande tvärbanans station Norra Ursvik precis utanför huset kommer vi ha ett fantastiskt läge kommunikationsmässigt. Ser man sedan Sundbybergs kommuns planer framöver så ligger stor fokus på västra stadsdelen. Navet i området blir Ursviks Torg med tätare bebyggelse, butiker, restauranger, apotek och annan närservice. Vid torget kommer även tvärbanans andra station ligga. Som boende i Ursviks Torn kommer du att ha nära till snabba kommunikationer, kort gångavstånd till både butiker, service och uteliv. Ursviks västra delar utformas också med generösa och trivsamma ytor för gående. Här kan alla tryggt röra sig mellan viktiga målpunkter såsom hem, lek, skola och fritidsaktivitet; gång- och cykelstråk är trafiksäkert utformande.

Ursvik tur och retur

Med kollektivtrafik tar du i dagsläget blå linjens T-bana som enklast nås via den nybyggda bron över E18. Promenaden dit är ca 1 km och resan till T-centralen tar 30 minuter. Väljer du istället att ta bussen så finns en busshållplats inom 200 m.

Tvärbanans nya dragning som ska vara klar 2021 kommer att gå precis utanför Ursviks Torn med hållplats rakt över gatan från våra hus. Inom kort kommer vi ha ett optimalt läge kommunikationsmässigt.

En gång- och cykelväg går norrut från Ursvik genom skogen till Kista. Trampar du istället söderut är det omkring 3 kilometer till Sundbybergs centrum. Att cykla till Stockholms innerstad tar cirka 20-30 minuter om du cyklar via Solna och Hagaparken. Sundbybergs stad utvecklar successivt gång- och cykelvägarna och satsar mycket på att skapa goda förutsättningar för cykelpendling.

Väljer du att resa med bil så tar det ca 18 minuter till centrala Stockholm och 10 minuter till Mall of Scandinavia.

Området

Västra Ursvik, placerat med omtanke, nära både stan och naturen.

Ett område som ger alla möjligheter för en aktiv livsstil med ett av landets finaste friluftsområden. I ett rikstäckande test av motionsspår i Sveriges samtliga 290 kommuner placerade sig Ursvik på plats 4 i hela riket och bäst i Stockholm. Här finns löpspår i varierande längd, flera av dom upplysta, som vintertid även blir fina spår för längdskidåkning.

Vill du hellre träna inomhus finns både gym och Sveriges största parkourhall, Street Mentality. Här finns även den populära Aktivitetsparken, med skateboardramp, konstgräsplan, basketplan och klätterställningar.

Men varför inte starta träningen med ett pass i utegymmet som kommer finnas på en av våra takterrasser? Nära till träning och utsikt på köpet!

Ursviks Torg

Inspirationsbilder för ett framtida Ursviks torg.

 
 

PARKERING 

I Brf Ursviks Torn finns det omkring 70 garageplatser i två plan. Till 7 av dessa kommer det finnas laddstolpar till el-bil. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar genom ett separat hyresavtal.

Parkering_webb.jpg

Säljprocessen

Försäljningen av Ursviks Torn startar våren 2018 och sköts av Svensk Nyproduktion.

Vi planerar för en byggstart våren 2019 och vi räknar med en inflyttning mars 2021.
Inredningsval bestäms vid ett personligt möte med en inredningsansvarig från Hökerum Bygg. Redan nu finns en broschyr med inredningsval klar.

Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag.
I samband med att du skriver ett bindande förhandsavtal på en bestämd lägenhet, betalas ett förskott på 50 000 kr för 1-2 rok, 75 000 kr för 3 rok och 100 000 kr för 4 rok.

Sex månader innan inflyttning betalas resterande förskott upp till tio procent av köpesumman. Från den summan dras den avgift som redan har betalats in. Strax innan inflyttning skrivs ett upplåtelseavtal. När detta görs finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt.

Om du är intresserad av en garageplats är det bra att anmäla detta till Svensk Nyproduktion i ett tidigt skede. Avtal gällande garageplatser skrivs separat.

 
ursvik entre WEBB.jpg
 

KOntakt

Svensk nyproduktion kan det mesta om Ursviks Torn

Svensk Nyproduktion i Solna ansvarar för försäljningen av bostadsrätter i Ursviks Torn. De hjälper dig självklart med försäljning av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag.

EN EGEN HANTVERKARE!

 
Test2.jpg
 

När du köper bostad av oss bjuder vi på två timmars snickarhjälp.

I ett betonghus kan det krävas lite extra utrustning och kraft för att få upp krokar, gardinstänger och annat på väggar och tak.

För att göra det lite enklare för dig att komma till rätta i ditt nya hem bjuder vi därför på 2 timmars snickarhjälp. Ett par veckor efter att du har flyttat in i din lägenhet kan du få hjälp med det som kan vara svårt för dig men enkelt för proffset.

Allt du behöver göra är att fundera på vad du behöver ha hjälp med, ordna med material (krokar, skruvar etc.) och vara hemma när vi kommer. En bokningslista för snickarhjälpen kommer finnas tillgänglig i respektive hus när alla har tillträtt sina lägenheter.