Göteborg

Villa Lorensberg

Anmäl intresse!

Villa Lorensberg

Anmäl intresse!

Villa Lorensberg – Göteborg

Välkommen till en av Göteborgs allra finaste adresser! På Lennart Torstenssonsgatan 9 i Lorensberg.

Idag är tomten obebyggd. I närheten finns universitetsområdet med Renströmsparken och den anrika Näckrosdammen. Ett par minuters promenad bort ligger Götaplatsen med Poseidon, konstmuseet, konserthuset och stadsteatern. Som kuriosa är tomten, som vi vann genom en markanvisningstävling arrangerad av Göteborgs stad, är den hittills dyraste som Göteborgs stad har sålt, sett till kronor per kvadrat. Att det är en dyr tomt är inte så konstigt tycker vi, med tanke på att det är ett av Göteborgs absolut bästa lägen.

Här bygger vi åtta bostadsrätter i ett hus som är väl anpassat till omgivande bebyggelse, samtidigt som det har en tydlig egen identitet.

Huset ritas av Inobi arkitekter. Vi planerar för bostäder med mycket fina boendekvalitéer och genomtänkta materialval.

Försäljningen kommer hanteras av vår samarbetspartner Ahre.

Du är välkommen att lämna intresse för bostäderna redan nu. Vi kommer skriva regelbundna nyhetsbrev till våra intressenter och uppdatera hemsidan för Villa Lorensberg i takt med att vi har mer att berätta.

Kommande projekt
Rum
2 – 5 rok
Storlek
43 – 150 m²
Antal bostäder
8
Byggstart
Prel. Q4 2021
Inflyttning
Prel. Q4 2022

Karta

Intresseanmälan

Du är välkommen att lämna intresse för bostäderna redan nu. Vi kommer att skriva regelbundna nyhetsbrev till våra intressenter och uppdatera hemsidan för Villa Lorensberg i takt med att vi har mer att berätta.

    Vad är du intresserad av?

    Kontaktuppgifter

    TILL TOPPEN