Start_Wellingeby_Webb.jpg
 
 
Logo_Wellingeby_Webb.png
 

HITTA DIN DRÖMLÄGENHET

70 000 – 420 000 i rabatt på redan rabatterade priser!

Klicka här för att komma till erbjudandet!

 

En kollektion bostadsrätter för personligheter

baksida kväll_webb.jpg

Snabbfakta

152 bostadsrätter

Inflyttningsklart nu!

Funäsgatan & Härnösandsgatan, Vällingby

Tre visningslägenheter finns

Mäklare Svensk Fastighetsförmedling, Vällingby

I Brf Wellingeby är formspråket och miljön högsta prioritet! Här utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av stadens mest spektakulära nybyggnadsprojekt. Ikonbyggnaden med sin böljande fasad blir ett kännetecken för hela området. Till de höga arkitektoniska ambitionerna adderar vi trygghet, bekvämlighet, mångfald och ekologiskt ansvar.

Husen innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från välplanerade ettor till generösa penthousevåningar med fantastiska terrasser. I entréplan på det bönformade höghuset har föreningen ett privat gym och på en av sidobyggnaderna anläggs en härlig takträdgård som blir exklusiv för föreningens medlemmar.

Brf Wellingeby förfogar även över ett antal fina lokaler som hyrs ut till olika verksamheter. Här finns möjligheter för företagare att driva både restaurang-, affärs- eller kontorsverksamhet. Hökerum Fastigheter hjälper till att fylla lokalerna med lämpliga näringsidkare innan föreningen själv tar över ansvaret.

 
 

Lägenheterna

För en fullständig beskrivning av huset och lägenheternas grundstandard klicka här.

Intresseanmälan

Vi hoppas att Brf Wellingeby låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

Läget

Välkommen att bo och trivas i Vällingby Parkstad

 
 

Nu har du möjligheten att få vara med när och där det händer!

Välkommen att bo och trivas i Vällingby Parkstad, en helt ny del av Vällingby. Bostadsområdet omfattar, när det står klart, en unik och härlig mix av tidigare kontorsbyggnader, en herrgård, moderna radhus och flervåningshus.

Här erbjuds du en skön kombination av moderna bostäder, bra kommunikationsmöjligheter och närhet till vacker natur. På promenadavstånd har du Vällingby City med all tänkbar service och ett bra utbud av butiker och restauranger. Med tunnelbanan når du Stockholm City på endast 25 minuter och bussar tar dig smidigt till pendeltåg i Spånga.

Bara några minuter härifrån finns Grimsta naturreservat med dess härliga promenadstråk och motionsspår. Dessutom har du nära till Mälarens vatten med ett antal olika badplatser.

GEMENSAMMA UTRYMMEN 

Takterrass och Torg

På taket till hus B bygger vi en härlig takterrass där du kan umgås med familj och vänner eller bara slappna av med en god bok och en kopp kaffe. Här får vi inspiration från vår nordiska flora. Vi sneglar på sköna miljöer som Highline Park i New York när stämning för takträdgården sätts.

På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling.

I entréplan i hus A planerar vi ett fräscht gym för föreningens medlemmar. Här finns också en lokal med två övernattningsrum samt mötes-/kalasrum som kan hyras för övernattande gäster eller om man inte får plats med födelsedagskalaset i sin egen lägenhet!

 
 

Säljprocessen

Försäljningen av Brf Wellingeby är i full gång och sköts av Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby. Byggnation pågår och inflyttning sker i mars 2019.

Senast tre månader innan inflyttning får du en exakt inflyttningsdag.

När man tecknar sig för en lägenhet i Brf Wellingeby skriver man ett upplåtelseavtal. I samband med detta betalas förskott på handpenningen, som är 10% av insatsen. Resterande del av handpenningen betalas fyra månader innan inflyttning. Det finns en ekonomisk plan som grund för avtalet, vilket garanterar köparen att insatsen inte förändras samt att lägenheten utformas på angivet sätt.

Om du är intresserad av en garageplats eller parkeringsplats är det bra att anmäla detta till Svensk Fastighetsförmedling i ett tidigt skede. Avtal gällande parkeringar/garageplatser skrivs separat.

 
Living294.jpg
 

Lokaler

Lokal i Brf Wellingeby 1 i Vällingby Parkstad

I Brf Wellingeby finns ett antal lokaler för uthyrning. Om du är intresserad att hyra lokal här kontaktar du

Per Orgert, Centrumsupport i Sverige AB.

per@centrumsupport.se

Tel: 0708-60 69 03

KOntakt

Anders, Rawaz och Henrik kan nästan allt om Brf Wellingeby

Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby hjälper till med alla avtal för Brf Wellingeby. De hjälper dig självklart också med försäljning och förberedelser av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag!

Anders5x5.jpg

Anders Öberg
Fastighetsmäklare
anders.oberg@svenskfast.se
Tel: 070 826 25 46, 08 505 322 02

Rawaz.www_webb.jpg

Rawaz Abdullah
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
rawaz.abdullah@svenskfast.se
Tel: 070-109 53 62

Henrik 5x5.jpg

Henrik Fällman
Fastighetsmäklare
henrik.fallman@svenskfast.se
Tel: 08 505 322 06

 

Vällingby Torg 31, Vällingby
08 505 322 00