Start_Wellingeby_Webb.jpg
 
 
Logo_Wellingeby_Webb.png
 
 

En kollektion bostadsrätter för personligheter

baksida kväll_webb.jpg

Snabbfakta

152 bostadsrätter

Slutsålt

Funäsgatan & Härnösandsgatan, Vällingby

I Brf Wellingeby är formspråket och miljön högsta prioritet! Här utmanar vi både oss själva och platsen vi befinner oss på genom att utveckla ett av stadens mest spektakulära nybyggnadsprojekt. Ikonbyggnaden med sin böljande fasad blir ett kännetecken för hela området. Till de höga arkitektoniska ambitionerna adderar vi trygghet, bekvämlighet, mångfald och ekologiskt ansvar.

Husen innehåller en mix av lägenhetsstorlekar med allt från välplanerade ettor till generösa penthousevåningar med fantastiska terrasser. I entréplan på det bönformade höghuset har föreningen ett privat gym och på en av sidobyggnaderna anläggs en härlig takträdgård som blir exklusiv för föreningens medlemmar.

Brf Wellingeby förfogar även över ett antal fina lokaler som hyrs ut till olika verksamheter. Här finns möjligheter för företagare att driva både restaurang-, affärs- eller kontorsverksamhet.

 
 

Lägenheterna

För en fullständig beskrivning av huset och lägenheternas grundstandard klicka här.

Intresseanmälan

Vi hoppas att Brf Wellingeby låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

 

Galleri

 

Bofaktabroschyr

Här finner du komplett information om projektet i vår bofaktabroschyr som PDF. 

 
 

Läget

Välkommen att bo och trivas i Vällingby Parkstad

 
 

Nu har du möjligheten att få vara med när och där det händer!

Välkommen att bo och trivas i Vällingby Parkstad, en helt ny del av Vällingby. Bostadsområdet omfattar, när det står klart, en unik och härlig mix av tidigare kontorsbyggnader, en herrgård, moderna radhus och flervåningshus.

Här erbjuds du en skön kombination av moderna bostäder, bra kommunikationsmöjligheter och närhet till vacker natur. På promenadavstånd har du Vällingby City med all tänkbar service och ett bra utbud av butiker och restauranger. Med tunnelbanan når du Stockholm City på endast 25 minuter och bussar tar dig smidigt till pendeltåg i Spånga.

Bara några minuter härifrån finns Grimsta naturreservat med dess härliga promenadstråk och motionsspår. Dessutom har du nära till Mälarens vatten med ett antal olika badplatser.

GEMENSAMMA UTRYMMEN 

Takterrass och Torg

På taket till hus B har vi byggt en härlig takterrass där du kan umgås med familj och vänner eller bara slappna av med en god bok och en kopp kaffe.

På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling.

I entréplan i hus A finns ett fräscht gym för föreningens medlemmar. Här finns också en lokal med två övernattningsrum samt mötes-/kalasrum som kan hyras för övernattande gäster eller om man inte får plats med födelsedagskalaset i sin egen lägenhet!

 
 

Säljprocessen

Brf Wellingeby är inflyttningsklart. Försäljningen av de fåtal lägenheter som finns kvar sköts av Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby.

 
Living294.jpg
 

Lokaler

Lokal i Brf Wellingeby 1 i Vällingby Parkstad

I Brf Wellingeby finns ett antal lokaler för uthyrning. Om du är intresserad att hyra lokal här kontaktar du

Johan Lind, Hökerum Bygg

johan.lind@hokerumbygg.se

Tel: 0321-687192

KOntakt

Anders och Rawaz kan nästan allt om Brf Wellingeby

Svensk Fastighetsförmedling i Vällingby hjälper till med alla avtal för Brf Wellingeby. De hjälper dig självklart också med försäljning och förberedelser av din nuvarande bostad. Kontakta dem redan idag!

 
Anders5x5.jpg

Anders Öberg
Fastighetsmäklare
anders.oberg@svenskfast.se
Tel: 070 826 25 46, 08 505 322 02

Rawaz.www_webb.jpg
 

Rawaz Abdullah
Fastighetsmäklare, Certifierad Nyproduktion
rawaz.abdullah@svenskfast.se
Tel: 070-109 53 62

 

Pajalagatan 19, Vällingby
08-505 322 00