Hövdingahöjden

Anmäl intresse!

Brf Hövdingahöjden i centrala Vallentuna

I Vallentuna uppe på höjden, precis bredvid Hövdingaparken finner du Brf Hövdingahöjden. Här finner du två punkthus med totalt 50 bostadsrätter i varierande storlekar. I de två husen finns det hissar som går från garaget under de båda husen upp till översta plan. Kort sagt – ett modernt och bekvämt boende med tid för annat än snöskottning och gräsklippning.

Vi tycker att läget är helt perfekt för ett bostadsprojekt. Med bara ett stenkast från Vallentuna centrum med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva, så som livsmedelsbutiker, caféer, klädbutiker och apotek. Att den vackra Hövdingaparken ligger precis runt knuten gör ju inte läget sämre.

Slutsålt
Pris
1 860 000 kr – 3 690 000 kr
Avgift
2 295 kr – 6 195 kr
Rum
1 – 5 rok
Storlek
34 – 112 m²
Antal bostäder
50
Byggstart
2019
Inflyttning
Inflyttningsklart

Anna Scholander

Mäklare, Svensk Nyproduktion
Skicka e-post 0733 – 33 99 07
Ladda ner broschyr

Lägenhetslista

Filter

Sortera

Filtrerar på:
Lägenhetsnummer
Pris Storlek Avgift Rum Våning
Status
Inga bostäder hittades med dessa filter

Bilder

Läget

Hövdingahöjden ligger bara några minuters promenad från centrum!

Vallentuna

Vallentuna kommun bidrar aktivt för att Vallentuna skall vara en växande och hållbar storstadsregion. Här finns också ett stort utbud av service och butiker inom den egna kommunen.

Fritid

Kommunen består till stor del av naturmark med ett flertal mindre tätbebyggda orter insprängda. Vallentunasjön som ligger i sydväst sträcker sig till hälften in i Täby kommun. Vid sjön finns promenadområden och vintertid plogas isen för skridskoåkning.

På sommaren beger sig många Vallentunabor till Kvarnbadet som är ett utomhusbad beläget strax utanför Vallentuna centrum. I själva centrum finns det även ett badhus och ett modernt gym som drivs av Gym & Sim.

Fritidsaktiviteter & natur

Från Vallentuna centrum är det gångavstånd till Vallentuna IP där man kan spela hockey, fotboll, tennis eller nyttja motionsspåret. Populära Sports Club tillhandahåller ett fräscht gym, träningssalar och motionssimning för både vuxna och barn.

Kommunikation

Från själva Vallentuna C är det mycket bra kommunikationer med Roslagsbanan till Stockholm Östra Station. Roslagsbanan går var femtonde minut på vardagar fram till 21:00. På helger och kvällar var trettionde minut. (En resa som tar endast ca 30 min.) Bussar går också till bl a Täby och Upplands Väsby.

Centrum

Det närbelägna och mycket trevliga Vallentuna centrum med närhet till all service man kan tänkas behöva. Från centrum går fina promenadstråk till Vallentuna kyrka, Vallentunasjön och strandpromenaden. Vallentuna har också en aktiv centrumförening som anordnar traditionella höst- och vintermarknader samt att här finns ett välbesökt kulturhus med bibliotek och café. I själva centrum finns bland annat två stora matbutiker, systembolag och apotek på ett bekvämt avstånd från varandra.
I centrum finns också ett stort utbud av restauranger och caféer. Bland annat finns det mycket populära Stenugnsbageriet samt Biscotti café som också har ett gott rykte även utanför kommungränsen.

Skola

Föräldrar som kan styrka en kommande bostadsadress i Vallentuna får ställa sig i kö till barnomsorg redan efter ett köpekontrakt tecknas, alltså innan tillträde av bostaden skett. Kontakta gärna Vallentuna kommun för mer information.

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Nuvarande status

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

Intresseanmälan

Vi hoppas att Hövdingahöjden låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan också via vår lägenhetslista meddela ditt intresse för en specifik lägenhet. 

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Denna webbplats är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.

  Frågor & svar

  Parkering

  Parkeringsplatserna i garaget kostar 800kr/månad och 1050 kr/månad för elbilsplats. Parkeringsplatserna utomhus kostar 350 kr/månad.

  Parkeringarna hyrs ut till föreningens medlemmar. Dessa följer alltså inte med lägenheterna utan tecknas genom ett separat hyresavtal.

  Situationsplan

  Sen hela situationsplanen här.

  Situationsplan

  Tryggt Köp

  Det är ett stort beslut att köpa ny bostad.
  Vi vill att du känner dig trygg med vår Tryggt Köp-försäkring

  Din nya bostad är en stor del av ditt framtida liv. Men ibland händer saker i livet som vi inte kan påverka. Med vår Tryggt Köp försäkring som ingår när du köper bostad av oss kan du känna dig trygg hela vägen. Försäkringen täcker dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträdet till din nya bostad. Tryggt Köp täcker även eventuella kostnader om du tvingas frånträda köpet vid sjukdom eller dödsfall.

  Läs allt om vår trygghetsförsäkring här

  Till toppen