Inredningsval

En ny bostad full av möjligheter

Känn känslan av att sätta nyckeln i dörren till ditt nya hem. Här har ingen bott före dig och du har dessutom fått vara med i skapandet. Fördelen att köpa tidigt är att du har fullt av möjligheter att påverka inredningen.

En stor fördel när du köper en nyproducerad bostad av oss, är att du får vara med och bestämma hur ditt nya hem ska se ut. Du kan välja att behålla vår redan höga grundstandard eller göra val som passar din egen stil. Du gör enkelt dina val i lugn och ro genom vårt digitala inredningssystem. Vilka valmöjligheter du har beror på i vilket skede av byggnationen som du köper.

Så här går det till steg för steg

Teckna förhandsavtal

Efter att du har tecknat förhandsavtal får du en länk till vårt inredningssystem, där ser du vilka val du kan göra i din bostad.

Gör dina inredningsval

Du gör dina inredningsval hemma i lugn och ro. Våra inredningsexperter finns alltid till hands om det behövs.

Signera dina val

När du gjort dina val så signerar du i inredningssystemet. Det är viktigt att du noga går igenom dina val innan du signerar, dina val är bindande och går inte att ändra när inredningsperioden stängs. Du betalar dina inredningsval i samband med tillträdet. Din faktura kommer ca 30 dagar före tillträdet.

Inredningsvisning

Några månader före inflyttning blir du inbjuden till en visning på byggarbetsplatsen och din bostad för att få se dina inredningsval på plats. Det görs även en besiktning av dina inredningsval av en opartisk besiktningsman i samband med slutbesiktningen.

Välkommen hem till dig!

Tillbaka till köpguiden

Till köpguiden