Karriär

Varmt välkommen

Självklart ska du söka jobb hos oss på Hökerum Bygg. Här hittar du inspiration och information om både stort och smått.

Lediga tjänster

Läs mer

Vilka är vi?

Hökerum Bygg är ett familjeägt bygg- och bostadsutvecklingsföretag med kontor i Ulricehamn (huvudkontor) och i Stockholm. Vi har storlek och resurser för att bygga över hela Sverige, men är inte större än att alla får sin röst hörd och beslutsvägarna är korta.

Sedan är det praktiskt att vi inte är fler än att vi alla får plats i två tågvagnar eller ett charterplan när vi drar på kickoff.

Vi har självklart en vision som driver oss: Vi ska bli Sveriges bästa bostadsutvecklare. Oavsett om du är snickare, VD eller säljare är du alltid i första hand bostadsutvecklare.

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9JeXNOUDBZckxkcz9hdXRvcGxheT0xIiB0aXRsZT0iWW91VHViZSB2aWRlbyBwbGF5ZXIiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Hans Wistberg

Strategisk marknadskommunikatör

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC8yV0lqblBMUjkzWT9hdXRvcGxheT0xIiB0aXRsZT0iWW91VHViZSB2aWRlbyBwbGF5ZXIiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

David Käll

Projektledare

Sveriges bästa bostadsutvecklare

Vi har visionen att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare. Det ska vi uppnå genom att erbjuda hållbara bostäder där människor trivs och mår bra. Jobbar du hos oss blir du en viktig del i det arbetet. För det bästa laget är det som bygger på samarbete där alla spelare och lagdelar är lika betydelsefulla.

Därför hoppas vi att du som söker dig till Hökerum Bygg gillar att drivas av en vision och arbeta tillsammans med andra för att uppnå mål på vägen. Du ska också vilja testa nya idéer oavsett om du arbetar ute på ett bygge eller inne på kontoret.

Argument som ”så har vi alltid gjort” funkar inte hos oss. Här ställer vi oss i stället frågan: Går det att göra bättre? Rentav bäst i Sverige, som bostadsutvecklare och i våra roller.

Det här får du hos oss

Vi lägger mycket tid, tanke och resurser på att medarbetare ska må bra. Här är lite av vad vi erbjuder:

  • Förmånligt friskvårdsbidrag och generös hälsovård.
  • Behöver du gå till naprapat är de tre första besöken gratis.
  • Gemensamma inspirationsdagar årligen och något år blir det en längre resa.
  • Vi tar alla tillfällen att fira framgångar
  • Nolltolerans för sexism, rasism och annat skitsnack.
  • Goda möjligheter till vidareutbildning.
  • Korta beslutsvägar
  • Vara med i resan för att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare.
  • Och en massa annat.

Kontoret i Ulricehamn

På vårt huvudkontor i Ulricehamn, ett stenkast från den vackra sjön Åsunden, stiger du rätt in i vårt stora trivsamma kök med vedeldad kamin och ett olivträd som växer upp genom golvet. Det är här i köket vi äter frukost varje morgon.

Huset vi huserar i är en gammal mekanisk verkstad. Eller mäklaren skulle säga: Toppmodernt kontor med gammaldags charm varsamt bevarad. Vi har självklart högt i tak på kontoret – på sina ställen faktiskt nästan 7 meter.

Byggarbetsplatser

Kontoren är viktiga för oss. Men ännu viktigare är alla byggen runtom i Sverige där cirka 50 % av oss ser till att förverkliga visionen Sveriges bästa bostadsutvecklare. För att bygga en skön företagskultur där alla vet vad alla heter, försöker vi ett par gånger om året se till att alla från byggen och kontor träffas. Det är bra för teamkänslan och trivseln.

När vi bygger bostadsrätter träffas också i teamet från kontor och bygge så att vi gemensamt skapar en förståelse för projektet och vilka vi tror kommer att flytta in. Det är mycket roligare att bygga åt någon än att bara ha en ritning att följa

En grön liten bok

Den här boken är viktig för oss. Här pratar vi om alla delar som gör att Hökerum Bygg är det företag som det är. Om att vi tar ansvar och bryr oss om varandra. Att vi respekterar varandra, är inkluderande och tänker mångfald. För oss är kulturen på våra byggarbetsplatser och kontor väldigt viktig. Den är en del av vårt DNA

Byggkurage

Här visar vi varandra omtanke

Läs mer