Hok_Bygg_Jobb_01_Webb1.jpg
 

Karriär

 

Karriär

Vi söker alltid duktiga medarbetare. Hos oss är det viktigt att personalen trivs och mår bra. Du erbjuds spännande utmaningar med möjlighet att utvecklas med mycket gemenskap och trevliga förmåner.

Jobba och utvecklas

Att arbeta på Hökerum Bygg innebär att man har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Hos oss är det inte ovanligt att man börjar arbeta som snickare för att sen bli arbetsledare och vidare utvecklas till platschef. Eller att man tar steget in från produktion till kontoret. I takt med karriären planeras utbildningar parallellt. Oavsett om du arbetar som snickare eller på kontoret ska ”Tryggt Byggt” genomsyra vardagen.

Lediga tjänster


Kalkylator/Kalkylingenjör

Om tjänsten

I rollen som Kalkylator/kalkylingenjör har du ett av våra viktigaste uppdrag genom att självständigt ta fram kalkyler och underlag i olika skeden av projekten. Du stöttar våra projektchefer i tidiga skeden genom att utföra kostnadsbedömningar samt kalkyler som utgör ett viktigt beslutsunderlag för projektet. Du är även med i nästa steg för att ta fram en produktionskalkyl detta utförs i nära samarbete med projektledaren. I rollen ingår även att analysera utfall och följa upp kalkyler och nyckeltal för att ständigt utveckla och förbättra våra kalkyler i samtliga skeden.

För mer information och ansökan klicka här.


Garantisamordnare i STOCKHOLMSOMRÅDET - med praktisk erfarenhet

Om tjänsten

I rollen som garantisamordnare följer du tilldelade projekt under garantitiden. Du bevakar samt följer upp garantibesiktningar och inkommande garantianmärkningar. Du är den som håller kontakt med föreningar, underentreprenörer och övriga samarbetspartners samt åtgärdar de garantianmärkningar som inkommer.

För mer information och ansökan klicka här.


Snickare

Dina arbetsdagar på Hökerum Fastigheter kommer i huvudsak att vara uppgifter med fokus på att renovera upp befintligt hyresbestånd, invändigt som utvändigt men även inredning av nya affärslokaler som behöver färdigställas för uthyrning.

Vem söker vi?

Vi behöver en självgående/erfaren hantverkare som antingen har genomgått Byggprogrammets 3-åriga program med yrkesbevis och/eller har en längre yrkeserfarenhet i branschen.

Övriga arbetsuppgifter

Hos oss kommer du bl.a. att arbeta med att byta/installera fönster & dörrar, sätta gipsväggar, kakla väggar och sätta klinkers, renovera/montera kök & garderober m.m.

För mer information och ansökan klicka här.

Ansökan

Kontakta:

Personalansvarig - Anneli Olausson
Tel: +46321-68 71 04
E-post: anneli.olausson@hokerumbygg.se

Olika yrkesroller

Arbeta som lärling

Att arbeta som lärling på Hökerum Bygg innebär att du slutför din lärlingsutbildning hos oss för att få ditt yrkesbevis. Du får tilldelat en handledare på din arbetsplats som ska hjälpa och stödja dig under utbildningstiden. Målet är att du ska få möjlighet att prova på så många moment som möjligt i vår verksamhet.

Arbeta som snickare

Vi arbetar oftast i lag på ca 4-6 träarbetare där det ingår en lärling och en lagbas. Som träarbetare jobbar du med gipsväggar, monterar fönster och dörrar, sätter kök, takarbeten. Då vi har projekt runt om i Sverige arbetar du på annan ort (traktamentsjobb vilket innebär att du får en ekonomisk ersättning enligt avtal) måndag till torsdag. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som arbetsledare

Att arbeta som arbetsledare  innebär att effektivisera produktionen genom god planering och tydliga besked om arbetssätt så att vi får nöjda kunder. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som platschef

Att arbeta som platschef  innebär att leda hela verksamheten på byggarbetsplatsen och ansvarar för att driva produktionen framåt. Målet är att få nöjda kunder och nöjd personal. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Arbeta som projektledare

Att arbeta som projektledare innebär att ha totalansvar för att driva och ansvara för projekts hela genomförande. Det innebär arbetsledningen av deltagare i projektet. Du jobbar enligt Tryggt Byggt konceptet.

Tillvalsansvarig

Att arbeta som inredningsansvarig innebär att du ansvarar för och administrerar kundens inredningsval i ett bostadsprojekt tillsammans med marknadsavdelningen.

Stabsfunktioner

Som stöd till Hökerum Byggs kärnverksamhet finns ett antal staber, Personal, Ekonomi, Lön, Exploatering/Försäljning, Inköp, Garanti och Fastighetsskötsel.