Hökerum Bygg bygger fjällnära i Sälen

Pressmeddelande

I dagarna skrev Hökerum Bygg avtal med Vivid Development om att uppföra 218 lägenheter i Lindvallen, Sälen. Byggstarten sker redan kommande månadsskifte.

Hökerum Bygg går därmed in som totalentreprenör i Vivid Developments projekt Fjällbäcken 1–3. Projektet ligger på promenadavstånd till Söderåsen Expresslift, varifrån man når hela skidsystemet i Lindvallen. Avtalet omfattar byggnation i tre etapper. Bostadsrätterna kommer att uppföras i mindre flerfamiljshus med sex-åtta lägenheter per hus. Bostäderna är i varierande storlekar, gemensamt för alla är att de har en egen bastu samt en rejäl terrass alternativt balkong. På området kommer även en padelbana samt en uppvärmd utomhuspool att uppföras.

För Hökerum Byggs del innebär projektet att man utvidgar sitt projektområde geografiskt.

-Det är väl förankrat i organisationen och vi ser inga bekymmer med att driva projekt längre norrut än tidigare. Våra medarbetare ser fram mot att bygga i den här miljön, säger Johan Lind, VD på Hökerum Bygg.

Samarbetet mellan de båda parterna har börjat mycket bra

-Det är med glädje vi nu slutit avtal om samarbete med Hökerum Bygg som kommer att ansvara för byggnationen av projektet Fjällbäcken. Tillsammans med dem kommer vi uppnå intentionerna i detta eftertraktade projekt och förverkliga drömmen för våra kunder, säger Lisa Grahm Borg som äger Vivid Development tillsammans med Håkan Borg.

Bostadsrätterna är till största delen redan sålda. I dagsläget har Vivid Development endast tio bostäder kvar till salu.

-Samarbetet har startat i positiv anda och vi ser fram mot att bygga de här fina lägenheterna med riktigt bra standard och fantastiskt läge, säger Jesper Svensson, projektutvecklare på Hökerum Bygg.

Relaterade länkar

www.fjällbäcken.se