Hökerum Bygg bygger hyresrätter i Norrköping på totalentreprenad för Grundingen Fastighets AB

Pressmeddelande

Nu är det klart att Hökerum Bygg har tecknat entreprenadavtal med Grundingen Fastighetsbolag AB om att bygga projektet Bastuban som består av 46 kvadratsmarta hyresrätter i stadsdelen Sandtorp i Norrköping.

Kvadratsmarta bostäder av hög kvalitet och skandinavisk komfort

Hyresrätterna som Hökerum Bygg ska bygga för Grundingen Fastighetsbolag kommer att bli kvadratsmarta bostäder med öppen planlösning. Genom varierade fasader och takutformningar behålls småskalig charm i området, samtidigt som kombinationen av hög kvalitet och skandinavisk komfort banar väg för hem med atmosfär. Bostädernas effektiva planlösningar gör att prisnivån kommer att bli attraktiv för unga vuxna, som kan hoppa på spårvagnen direkt utanför dörren och ta sig till centrum på under 10 minuter.

Bygglovet är beviljat och har vunnit laga kraft och det blir totalt 46 hyresrätter, 1 – 2 rum och kök som är 35 – 70 kvm. Inflyttning sker under Q1 2023

Långsiktigt samarbete

Vi ser fram emot att nu påbörja byggnationen av Bastuban, Grundingens andra projekt i Norrköping. Vi är glada över möjligheten att samarbeta med ett professionellt och familjeägt företag som Hökerum Bygg och vi hoppas att detta projekt utgör starten på ett långsiktigt samarbete, säger Göran Johansson styrelseordförande Grundingen Fastighets AB.

Det känns väldigt roligt att få uppföra projektet Bastuban åt Grundingen och vi hoppas att detta är startskottet för ett långt samarbete. Det blir Hökerum Byggs fjärde projekt som vi bygger i Norrköping och ser fram emot att få bygga ett så fint projekt som Bastuban i vackra Norrköping, säger Johan Lind VD på Hökerum Bygg.

Visionsbild av projektet Bastuban i nya stadsdelen Sandtorp i Norrköping som Hökerum Bygg ska bygga för Grundingen Fastighets AB