Arbetsledare

Att arbeta som arbetsledare på Hökerum Bygg innebär att effektivisera produktionen genom god planering och tydliga besked om arbetssätt så att vi får nöjda kunder. Som arbetsledare jobbar du i ett team med en platschef, en arbetschef, en projektledare och inköpare som driver projektet från kontoret, samt tillsammans med snickare/underentreprenörer.

Då vi på Hökerum Bygg AB strävar efter mångfald i våra rekryteringar strävar vi efter en mix av anställda.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du som söker har erfarenhet som arbetsledare inom byggbranschen eller är en ansvarstagande snickare som vill ta ytterligare ett steg i karriären. Meriterande är om du har en bakgrund som hantverkare och/eller har en byggingenjörsutbildning eller annan likvärdig utbildning.

Du har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa fungerade team. Att vara drivande och gilla att utmana och ständigt förbättra metoder och arbetssätt är en förutsättning. Du har även en god förmåga att planera och styra den dagliga produktionen. Ytterligare egenskaper som vi ser som viktiga för att trivas i denna roll är att vara strukturerad, noggrann, analyserande och inneha ett stort fokus på framförhållning, planering och samordning.

Att arbeta ute på projekt hos oss innebär:

Att man ställer sig positiv till att arbeta på annan arbetsort. De flesta våra projekt sträcker sig från Uppsala i norr ned till Malmö i söder – när man jobbar långt hemifrån väljer de flesta att arbeta 4-dagars vecka.

Tjänsten är i grund och botten en tillsvidareanställning men vi tillämpar provanställning i 6 månader.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående tjänsten alt. vill ansöka direkt så skickar du in ett personligt brev samt CV/Meritförteckning till:

Anneli Olausson

HR-chef
Skicka e-post 0321-687104

Sista ansökningsdag för tjänsten är den 31 december 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande – så vänta inte med din ansökan.

Vi väljer Byggkurage, läs mer här!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.