Nya Hotellet

Intresseanmälan

Checka in, checka aldrig ut

För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget.

De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet.

Hökerum Bygg uppför på denna unika plats 36 stycken moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger.

Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut.

Välkommen till Nya Hotellet!

Inflyttningsklart
Pris
1 300 000 kr – 4 800 000 kr
Avgift
3 677 kr – 6 742 kr
Rum
2 – 4 rok
Storlek
52 – 118 m²
Antal bostäder
36
Byggstart
Kvartal 4 2021
Inflyttning
Mars 2023

Jenny Karlson

Mäklare, Fastighetsbyrån
Skicka e-post 070-650 79 00

Visningar & event

Ladda ner broschyr

Bostadsväljare

Här kan du enkelt klicka dig runt bland alla lägenheter i Brf Nya Hotellet.

Lägenhetslista

Filter

Sortera

Filtrerar på:

Bilder

* Inspirationsbilder, avvikelser kan förekomma.

Presentationsfilm

Här finner du den digitala presentationen av Nya Hotellet. Du får möta Lotten som är ansvarig bostadssäljare från Hökerum Bygg.

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNTYwIiBoZWlnaHQ9IjMxNSIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9POVZpaklWLXZDcz9hdXRvcGxheT0xIiB0aXRsZT0iWW91VHViZSB2aWRlbyBwbGF5ZXIiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Läget

Som boende i Brf Nya Hotellet har du nära till det mesta. Oavsett om du cyklar eller går så når du hela centrum på bara några minuter. Här har du närheten till både Stadsparken och Ingsbergssjön med grönskande omgivningar och vackra promenadstråk.

I Nässjö centrum hittar du en mix av de välkända butikskedjorna och stadens egna unika butiker. Här finner du all tänkbar service som post, banker och apotek samt allt du behöver för både vardagsinköpen och shoppingsturen. Tack vare läget, bra kommunikationer och alla de fördelar en småstad kan erbjuda behöver man inte kompromissa för att få livspusslet att gå ihop.

Kommunikation

Med Centralstationen precis utanför dörren så kan du knappt bo bättre kommunikations- mässigt. Nässjö är idag den enda plats i Sverige där järnvägar från sex olika håll strålar samman. Här finns närheten till Jönköping, till storstäder och till kontinenten.

Nässjö Stadspark

Stadsparken har blivit en oas som många av Nässjös invånare har glädje av. Här finns lekplats, grillplats, minigolf, bollplan, glasskiosk, scenunderhållning och inte minst ett vackert promenadstråk runt sjön. Ta med picknickkorgen och slå dig ned på någon av de stora gräsytorna och njut av fina blomsterplanteringar, dammar och skulpturer. Vid den populära bryggan intill Ingsbergssjön kan man slå sig ner och njuta av fågellivet, närheten till vattnet och såväl dag- som kvällssolen.

Innergård

Här har landskapsarkitekten jobbat för att skapa naturliga mötesplatser och en mysig känsla med mycket grönska och olika materialval.  För att få lite extra trivsel kommer vi att bygga ett litet orangeri som man kan boka för att ha möten, födelsedagskalas eller varför inte en liten grannfest utan att behöva oroa sig för vädret. Här finns plats för ca 12 sittande personer.

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och hur säljstarten går till.

Säljstart

September 2021

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Byggnation pågår

Inredningsvalen är nu stängda och vi arbetar för fullt för att slutföra byggnationen.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Nuvarande status

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

Intresseanmälan

Vi hoppas att Nya Hotellet i Nässjö låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Frågor & svar

  Erbjudande Från Swedbank

  Swedbank är vår samarbetspartner och finansierar byggnationen av Brf Nya hotellet. I bifogad länk kan du ta del av deras erbjudande till köparna i Nya Hotellet

  Erbjudande Swedbank

  Garage

  Från Köpmansgatan tar man sig ner i husets garage. Här finns 34 stycken garageplatser varav 4 är försedda med laddmöjlighet.
  Är du intresserad av en garageplats så anmäler du det i ett tidigt skede till vår mäklare Jenny som har hand om parkeringslistan tills ni flyttar in.

  Solstudie

  Här kan ni se hur solens strålar når Brf Nya Hotellet de olika månaderna.

  Tryggt Köp

  Det är ett stort beslut att köpa ny bostad.
  Vi vill att du känner dig trygg med vår Tryggt Köp-försäkring

  Din nya bostad är en stor del av ditt framtida liv. Men ibland händer saker i livet som vi inte kan påverka. Med vår Tryggt Köp försäkring som ingår när du köper bostad av oss kan du känna dig trygg hela vägen. Försäkringen täcker dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträdet till din nya bostad. Tryggt Köp täcker även eventuella kostnader om du tvingas frånträda köpet vid sjukdom eller dödsfall.

  Läs allt om vår trygghetsförsäkring här

  TILL TOPPEN