Nya Hotellet

Intresseanmälan

Checka in, checka aldrig ut

För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget.

De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet.

Hökerum Bygg kommer på denna unika plats uppföra 40 moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut.

Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Vi kanske inte har någon receptionist som svarar i telefon dygnet runt, men sköna tofflor, egen morgonrock och tvålar som du slipper stjäla med dig hem, det kan vi lova dig.

Välkommen till Nya Hotellet!

Kommande projekt
Rum
2 – 5 rok
Storlek
52 – 118 m²
Antal bostäder
36
Byggstart
Prel. Q4 2021
Inflyttning
Prel. Q4 2022

Jenny Karlson

Mäklare, Fastighetsbyrån
Skicka e-post 070-650 79 00

Bilder

* Inspirationsbilder från tidigare projekt

Läget

Som boende i Brf Nya Hotellet har du nära till det mesta. Oavsett om du cyklar eller går så når du hela centrum på bara några minuter. Här har du närheten till både Stadsparken och Ingsbergssjön med grönskande omgivningar och vackra promenadstråk.

I Nässjö centrum hittar du en mix av de välkända butikskedjorna och stadens egna unika butiker. Här finner du all tänkbar service som post, banker och apotek samt allt du behöver för både vardagsinköpen och shoppingsturen. Tack vare läget, bra kommunikationer och alla de fördelar en småstad kan erbjuda behöver man inte kompromissa för att få livspusslet att gå ihop.

Kommunikation

Med Centralstationen precis utanför dörren så kan du knappt bo bättre kommunikations- mässigt. Nässjö är idag den enda plats i Sverige där järnvägar från sex olika håll strålar samman. Här finns närheten till Jönköping, till storstäder och till kontinenten.

Nässjö Stadspark

Stadsparken har blivit en oas som många av Nässjös invånare har glädje av. Här finns lekplats, grillplats, minigolf, bollplan, glasskiosk, scenunderhållning och inte minst ett vackert promenadstråk runt sjön. Ta med picknickkorgen och slå dig ned på någon av de stora gräsytorna och njut av fina blomsterplanteringar, dammar och skulpturer. Vid den populära bryggan intill Ingsbergssjön kan man slå sig ner och njuta av fågellivet, närheten till vattnet och såväl dag- som kvällssolen.

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Nuvarande status

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

Intresseanmälan

Vi hoppas att Nya Hotellet i Nässjö låter som något för dig. Klicka nedan för att lämna en intresseanmälan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

  Vad är du intresserad av?

  Kontaktuppgifter

  Frågor & svar

  Tryggt Köp

  Det är ett stort beslut att köpa ny bostad.
  Vi vill att du känner dig trygg med vår Tryggt Köp-försäkring

  Din nya bostad är en stor del av ditt framtida liv. Men ibland händer saker i livet som vi inte kan påverka. Med vår Tryggt Köp försäkring som ingår när du köper bostad av oss kan du känna dig trygg hela vägen. Försäkringen täcker dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträdet till din nya bostad. Tryggt Köp täcker även eventuella kostnader om du tvingas frånträda köpet vid sjukdom eller dödsfall.

  Läs allt om vår trygghetsförsäkring här

  TILL TOPPEN