Säljsuccé när Hökerum Bygg släppte etapp två av Kvarteret Linden i Ulricehamn

Pressmeddelande

På bara några timmar första dagen när etapp två av kvarteret Linden släpptes den 7 februari, bokades hela 60% av de 42 bostadsrätterna upp direkt.

Kvarteret Linden byggs mitt i centrala Ulricehamn som är hemmaplan för Hökerum Bygg, består av tre huskroppar med totalt 112 bostadsrätter, varav fyra är belägna i anrika Ansgarsgården som ska renoveras. I projektet finns lägenheter från 1,5 till 5 rum och kök. Det var kö på många av bostadsrätterna men framförallt på lägenheterna högst upp med stora terrasser och fantastisk utsikt över hela Ulricehamn och Åsunden.

Hökerum Bygg har stort hållbarhetsfokus och Kvarteret Linden är pilotprojekt för Hökerum Byggs CO2-jakt där man tillsammans med leverantörer och underentreprenörer har som mål att uppnå 20 procent lägre koldioxidavtryck utan att fördyra projektet.

”Det känns fantastiskt roligt att vi fick så många bokningar redan första dagen och våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling har fullt upp att kontakta över 130 kvarvarande intressenter, säger Catarina Viktorsson, Sälj och Marknadschef på Hökerum Bygg.

Dagen efter säljstarten beviljades även bygglovet för etapp 2 och byggnation av etapp 1 som är slutsåld är i full gång.

På bilden visas de tre hus som utgör Kvarteret Linden med utsikt över Åsunden, hus tre som är etapp 2 är närmast i bild.