Snäckgärdsbaden

Välkommen till Snäckgärdsbaden

Här bor du granne med stranden, ljuset och friheten. Efter morgonpromenaden tar du dagens första dopp i poolen eller havet. Ta kaffet på balkongen och planera dagen. För den aktive finns tennisbanor och närhet till vacker natur för motionsrundan eller sköna utflykter.

Vill du bara slappna av så finns lugnet du söker här. Här finns något för alla – familj, par och ensamstående. I Brf Snäckgärdsbaden finns välplanerade lägenheter från två till fyra rum och kök i bra standard. Vill man ha en annan stil på sin lägenhet har vi med hjälp av vår arkitekt tagit fram några olika inredningsteman. Dessa kan man köpa till och få en väl genomtänkt stil på sitt boende. Välj mellan Gotländskt, Ljus och modernt eller Mörkt med rena linjer.

Kontakta Fastighetsbyrån för privat visning

Slutsålt
Pris
2 445 000 kr – 4 650 000 kr
Avgift
3 764 kr – 5 617 kr
Rum
2 – 4 rok
Storlek
65 – 97 m²
Antal bostäder
54
Byggstart
Kvartal 3 2021
Inflyttning
Prel jan/feb 2023

Harun Mustafa

Mäklare, Fastighetsbyrån
Skicka e-post 0498-21 80 41
Ladda ner broschyr

Bilder

Läget

På Snäckgärdsbaden bor du lugnt, men ändå mycket centralt. Läget är unikt med bara någon kilometer till flygplatsen och tre kilometer till centrala Visby. Precis intill hav, strand med fantastisk utsikt och naturen precis utanför dörren.

Fritid

Här kan du leva det sköna livet och njuta på balkongen, vid havet eller poolen. Det finns också en mängd olika utflyktsmål, vandringsleder och cykelturer för att utforska allt vad Gotlands natur och kultur har att erbjuda. Världsarvsstaden Visby bjuder på en unik blandning av gamla byggnader, pittoreska gränder och så klart den gamla ringmuren från 1200-talet. Innanför dess murar finns ett fint utbud av trevliga butiker, caféer och restauranger. Tycker du om att spela golf ligger Gotska Golfklubben bara några minuter bort och om du hellre spelar tennis finns det på området.

Skolor och service

Inne i Visby finns ett stort urval förskolor och grundskolor. Där finns också Wisbygymnasiet och Gutegymnasiet samt Campus Gotland/Uppsala Universitet som erbjuder en bred palett av utbildningar. Service såsom t ex vårdcentral, sjukhus och apotek finns också inne i Visby.

Gemensamhetsanläggning

Idag finns det en gemensamhetsanläggning på området som Brf Snäck, Brf Snäckgärdsbaden 1, 2, 3 och 4 har tillgång till. Varje Brf är delägare i Snäckgärdsbadens samfällighetsförening som tillsammans sköter och disponerar poolområdet.

Den befintliga gemensamhetsanläggningen innehåller två pooler, varav den största är 25 meter lång. Utöver det finns tre barnpooler, en lekplats, en grillplats, gräsytor samt två tennisbanor.

På husets baksida finns ett trädäck med planteringar och sittplatser. Där finns också ett  utegym, en lekplats, en pergola med plats för utemöbler samt ett soldäck.

Kommunikationer

Till Gotland tar du dig med båt eller flyg. Från Snäckgärdsbaden är det 4 minuter med bil till flygplatsen eller 7 minuter in till Visby. Tar du cykeln är du innanför murarna på drygt 15 minuter.

Det går också bussar från Visby Busstation till Flundreviken, som ligger vid havet nedanför Snäckgärdsbaden.

Våra inredningskoncept

Välj bland fyra handplockade stilar till ert nya hem

Läs mer

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Nuvarande status

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Lägenhetssyn / Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till lägenhetssyn/besiktning av ditt nya hem.

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

Frågor & svar

Bil & cykelplatser

Brf Snäckgärdsbaden 4 kommer ha 42 bilplatser, varav 6 är utrustade med laddningsmöjlighet för elbil. Månadskostnad för bilplatserna är 500 kr, elbilsplats 900 kr + kostnad för elförbrukning.

Det kommer att finnas cykelplatser på föreningens innergård.

Tryggt Köp

Det är ett stort beslut att köpa ny bostad.
Vi vill att du känner dig trygg med vår Tryggt Köp-försäkring

Din nya bostad är en stor del av ditt framtida liv. Men ibland händer saker i livet som vi inte kan påverka. Med vår Tryggt Köp försäkring som ingår när du köper bostad av oss kan du känna dig trygg hela vägen. Försäkringen täcker dubbla kostnader ifall du inte har lyckats sälja ditt gamla boende vid tillträdet till din nya bostad. Tryggt Köp täcker även eventuella kostnader om du tvingas frånträda köpet vid sjukdom eller dödsfall.

Läs allt om vår trygghetsförsäkring här

TILL TOPPEN