Stuvsta

Odins Kvarter

Anmäl intresse!

Odins Kvarter

Anmäl intresse!

Välkommen till Odins Kvarter i Stuvsta. Vid korsningen av Häradsvägen och Stambanevägen planerar vi att bygga 40 trevliga och välplanerade lägenheter i varierande storlekar och planlösningar.

Här bor du precis intill villakvarter med närhet till både Långsjön och fina grönområden. Ett småskaligt tänk präglar våra hus och är anpassade till de lummiga fina villagatorna som ligger runtomkring.

I Odins Kvarter bor du bekvämt med bara ett stenkast till Stuvsta torg som erbjuder, apotek, vårdcentral och flertalet restauranger, mataffär mm. Kommunikationerna till och från Stuvsta är mycket goda. I närområdet hittar du även förskola och skola.

Kommande projekt
Rum
1 – 4 rok
Storlek
36 – 91 m²
Antal bostäder
40
Byggstart
Prel. Q1 2022
Inflyttning
Prel. Q3 2023

Gulsah Bulduk

Mäklare, Svensk Nyproduktion
Skicka e-post 0766082280

Kommunikationer

Här bor du ett stenkast från pendeltågsstationen och du tar dig smidigt till centrala Stockholm på mindre än femton minuter. På cirka fem minuter åker du med pendeltåget till Huddinge centrum där du enkelt tar dig vidare till bl.a Kungens kurva, Skärholmen och Fruängen.

Fritid

I närområdet hittar du ett stort utbud av fina grönområden som är perfekt för en härlig promenad även motionsspår många av dem är försedda med elljus. På vintern plogas skridskobana upp på ett flertal sjöar och på sommaren finns det möjlighet till bad och fiske. Vid torget finns det ett gym för den som önskar.

Projektstatus

Projektplanering

Nu arbetar vi med tidplan, ritningar och övrig projektering. Förberedelser inför bygglov, säljstart och byggstart pågår.

Intresseanmälan

Nu kan du anmäla ditt intresse genom att klicka på anmäl intresse knapen här på webbsidan. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i projektet och bjuder in dig till informationsträff och säljstart.

Säljstart

Allt är på plats för att släppa bostäderna till försäljning. Har du gjort intresseanmälan så blir du inbjuden till informationsträff.

Byggstart

Vi har fått bygg- eller marklov och tar första spadtaget för att börja bygga bostäderna.

Inredningsval

Nu kan du göra dina inredningsval i vårt inredningssystem. Våra inredningssäljare finns till hands för råd och stöd. Hur länge du kan göra inredningsval skiljer sig mellan olika projekt. Ta kontakt med din mäklare för mer information.

Besiktning

Bostäderna är klara och som köpare av en bostad bjuds du in till besiktning av ditt nya hem.

Inflyttning

Nu är det dags för tillträde. Lägenheterna är besiktigade och klara för inflyttning. Välkommen hem!

Köpprocessen

Vi guidar dig genom stegen till ett tryggt bostadsrättsköp.

Läs mer

Karta

Intresseanmälan

Låter Odins Kvarter som något för dig? Anmäl ditt intresse här så hör vi av oss med löpande information hur projektet fortskrider.

    Vad är du intresserad av?

    Kontaktuppgifter

    TILL TOPPEN